Bechtel sem odpovidat ale musim.
S jakou sakra rezervou? Tak monza r13 ze stopetky.
Na jednu strany tu dostaneme odpoved od TTcka ze mu tu poradi licenci v 11G
A v dalsi prizpevku se ozve orel s af24 at to napali mimo legal. A ohuli to jako plynovej kotel prez zimu.
Na tu vzdálenost musi byt pri 60cm antenach vystupni vykon okolo - 20dBi. Takze na tu vzdálenost tak cca - 70-75dBi a nevim nepamatuji si citlivost airfibera ale ne myslim si ze ten modem je tak super ze prenese 1,4GBi pri takovém signale.
Pride mi ze je to tu spis obcas jako pubertacke Warez forum. Nekdo prostě nebude a nebude a nebude nic platit.
Orle ja sem asi kokot. Ze si zadam o licence a dodrzuju zakony. Ty mi pripominas taky jednoho mistniho experta a cube bych se nedivil ze to delas stejne.
Vsechno prehuleno, licencni spoje vlastni ale licence neplati....
Jak jsem rekl, dohadovat se nebudu. Ja jsem koupil takto jednu sit a ta mela nekolik let spoj v AF24 na 5 - 6 km s nastavenym vykonem uvnitr jednotky 20 dB ( CZ norma uvnitr UBNT ) (Compliance test maximum je tusim 43 ? ) a signalove na -65 az -68 dB a jelo to na full, takze na 500 Mbitu to pojede i pri -78 dB. Fakt nemam naladu nekoho vic presvedcovat, jestli si z toho dotazovatel neco vezme nebo ne, je jeho vec. Doporucuji mu ale aby dobre zvazil, ktere odpovedi a rady mu maji byt prinosem. Protoze lidi jako jsi ty, kteri to maji nabuflovany z teorie, mu muzou doporucit leda tak hovno. Jediny kdo tu napsal odpoved a ma to i prakticky vyzkousene je TTcko a to je taky spravne.
Zaver ---> AF24 bude fungovat na 5.4 km a zvladne to 500 a vice Mbitu FDD, coz splnuje pozadavky zadavatele. Ja osobne bych sel do licence, ale do 18GHz, je levnejsi - vyhody licence asi znas, takze si dokazes dat vedle sebe vyhody a nevyhody. Me osobne by taky nenapadlo AF24 postavit na takovou streku, protoze bych si myslel ze to nemuze fungovat. Ale kdyz jsem to videl, fungovalo jim to tak tusim 6 let a ja to mel na siti cca 6 mesicu, nez jsem to sundal a postavil na necem jinem
A tim koncim, pokracovat v demagogii s lidma kteri serou prispevky z nudy i lidem co neco nekde prodavaji, je stejne jako snazit se hlavou prorazit zed.