Taky prosím o radu na toto téma a nevím jakou cestou se vydat.
Doteď jsme používali jen /system auto upgrade , který jsme vždy pouštěli ručně, když bylo potřeba a podruhé přihlásili abychom mohli udělat upgrade FW. Při tom množství jednotek je to ale špatná cesta. Používáme DUDE pro páteřní prvky a jsme s tím spokojení, ale bohužel aby toho nebylo málo, tak jsou na klientských jednotkách jen jednotlivé balíčky a při updatu pomocí dude, tam nejde nahrát kompletní balík. Force update v dude nepoužívám, protože se mi několikrát stalo, že se po restartu nenahrál balíče wireles = výjezd. Když už jednotky updatnu (ručně) na kompletní balík, tak pak už můžu pomocí dude updatovat hromadně. Chtěl bych přes dude spravovat i klientské jednotky kvůli updatům, ale nějak jsem nepřišel na způsob jak updatovat i FW hromadně. Máte to někdo přes dude vyřešeno?
Rád bych se vyhnul tomu abych na každé jednotce něco nastavoval ručně.
Zkoušel jsem si hrát s tím tool fetch, ale moc se mi nelíbí, že by jednotky něco v nějakých intervalech dělaly samy.
Ideálně asi jednorázově poslat na jednotky skript/soubor příkazů, které mi je připraví na správu přes dude? Resp. jak nejlépe nakopírovat na všechny jednotky kompletní balík hromadně?
Děkuji za radu