no dobře ale jakej máš signál protistrany?
Uff, to bude snad pro každou linku jiné?
- teď neprší - link A - RSS -45.8 MSE -38.4 (112MHz kanal), link B - -46.8 / -38.5 (80MHz kanal), link C - -52.4 / -41.8 (28MHz kanal).
tak pokud to máš v limitu a máš takové krásné signály tak není asi co řešit, ale jak jsem psal takové vzdálenosti je na 80GHz ideální, proto mi nedává smysl si kupovat na takové vzdálenosti 17G nebo 24G, řekl bych že je to právě jen marketingovej humbuk protože ty vyšší modulace využiju stejně jen na takové trapné vzdálenosti pač neumí zázraky a neumí o dost zlepšit citlivost spoje.....
jediné co tam má smysl je ta 112MHz šíře což ale s tím přicházet v roce 2019 je torchu pozdě že....
Okoune, přoč jsi se tedy na tento spoj ptal a nutil nás (např. mně) dohledávat pro tebe údaje, když asi víš, že fyziku neochčiješ, byl jsi to ty, kdo chtěl zkušenosti z provozu, my jsme ti na ně jen slušně odpověděli, dost mě odrazuje pro tebe příště něco zjišťovat, když jsou pro tebe ta zjištění, stejně "nezajímavá"... . Ptej se prosím příště na něco, o čem se opravdu chceš něco dozvědět.