a) nejsem puvodni tazatel a moje vzdalenost je “jen” 600 metru ve meste - a to jeste nevim zda bude prima viditelnost zda tam nevyrostl strom ;-(
b) ze ma Gen2 druhe radio jsem psal, viz muj rychly dotaz pred 30 minutama, zajimaly me ale ty ostatni rozdily - marginality (jiny chipset a jiny software, jina mechanika?) protoze zaklad, tedy AC, bude asi stejny/podobny...
c) koukam ze 5ac gen1 se uz nevyrabi?
Ad b) druhe radio se mi zda zbytecne ale necham si poradit (nemuze to rusit pri provozu, nezvysuje to spotrebu?), kdyz stejne musim nejak napajet jednotku pri instalaci, tak to radsi pouziju U-installer, ne? Jasne, muzu si uz predem utpckem dotahnout napeti zespodu... zalezi kolik je narust ceny
Ad c) struktura tech modelu/vyrobku ubnt je pro mne docela neprehledna... proto doufam ze mi poradis, proste hledam optimalni spoj strecha strecha pro mesto na 600 metru s rychlosti 50-100Mbit
PBE-5AC-ISO-Gen2 25dBi 3020 Kc
PBE-5AC-Gen2 25dBi 3050 Kc
LBE-5AC-23-Gen2 23dBi 1600 Kc (vyprodano)
Ceny i4wifi
Spoj vyjde na 6000 to je docela dost, na 600 metru a 50 mbit by mi vlastne stacilo...
Edit: Pokud to chapu spravne tak PBE-5AC-ISO-Gen2 Nejlepsi a gen 1 se uz stejne nevyrabi...