ano
ocenuju jasnou odpoved :-), ale mohl bys byt prosim trochu sdilnejsi - treba proc?
prd tomu rozumim, ale v popisu k ltap mini se pise "V černém pouzdře jsou již připraveny 2 LTE antény s u.Fl konektory a ziskem 3,5dBi."
u tech vyse se pise 3 dBi, cili naivne bych predpokladal, ze tim nic neziskam
a kdyby z nejakeho duvodu ano, tak je staci proste nalepit na case toho routeru? nemusi byt v nejake pozici vuci sobe nebo tak neco?
Asi došlo k nepochopení, uvnitř jsou pouze konektory určené k připojení externích WiFi antén. Nejsou uvnitř žádné LTE antény.
LTAP mini spoléhá na příjem LTE přes externí antény. Tedy signál bude kvalitní jak budou kvalitní externí LTE antény . Ve městě pojede vyšší frekvence kolem 2100 Mhz
a mimo velká města nižší frekvence kolem 800 Mhz. Univerzální anténa na 0.8 GHz - 2,1 GHz neexistuje. Prodávají se sfázované dvě antény ale mají velkou ztrátu.
K té GPS, nenašel jsem uvnitř zálohovou baterii, takže po každém zapnutí se musí nahrát do RAMky GPS příjímače MT3337 celý almanach, takže proto ta dlouhá doba než se určí vaše poloha. IC GPS https://labs.mediatek.com/zh-cn/download/jBarFTpU . Také se musí připojit GPS aktivní anténa.
Je asi lepší koupit verzi ltAP mini bez LTE karty a koupit LTE Sierra wireless.
tak to sorry asi jsem mistifikoval mám tu normální verzi ltAP, tam anténa je ale jak říkám stojí za H...