okoun mám zvláštní problém, když se připojím na CPE arm kde je nv2 pomocí winboxu tak se anténa restartuje withou proper shutdown ani se nic nenačte, když přehodím na 802.11 tak normálně všechno jde. pro jistotu jsem nahrál poslední verzi na CPE ale stejně k ničemu.... je ale zajímavé že to nedělají všechny arm...
hapi to nedělá žádná, typuju slabí napájení nebo napájení skrz poe port RB2011 nebo hap lite ac. Tam je to docela běžný.
okoun možná že zákazník prohodil napájecí zdorje také se to už stalo... ale ono to nakonec chípá i v 802.11 ale až když spustím btest jinak hrabání ve winboxu alepoň jde...
besito možná že zákazník prohodil napájecí zdorje také se to už stalo... ale ono to nakonec chípá i v 802.11 ale až když spustím btest jinak hrabání ve winboxu alepoň jde... Na 99% je to zdrojem.
Trnec Řekl bych že né špatný zdroj, ale nízké napětí. Stalo se mi, že jsem něvědomky žhavil RB260GSP a Dynadish klasickým ubnt zdrojem a ono to jelo. Teda do okamžiku kdy jsem zapl bandwidth test na Dynadishi, rebootl se.
okoun no přišel jsem na opravu ale zdroj tam byl originál s poe tak jsem pro jistotu zdroj i poe vyměnil a uvidí se, potom už jedině anténa...