rado3105 Neviete, ci je mozne nainstalovat staru verziu Btestu na najnovsie verzie Routeros, kvoli nekompatibilite so starsim? Uvazoval som nad tym, ze by malo stacit zmenit tools balik alebo iny kde je btest?
mirek_k Nemyslím si, že by to mohlo být řešení. Taky mě to neskutečně štve. Problém je ale ve zcela změněném způsobu přihlašování. A aby mohl klient z Windows spustit btest proti Mikrotiku, musí se nejprve přihlásit.
rado3105 Staci si na AP na chvili vypnout prihlasovani pro BTest server. Pak to jede ok. iTomB len to nie je riesenie kedze testy mam zautomatizovane v ramci sieti...
mirek_k Staci si na AP na chvili vypnout prihlasovani pro BTest server. Pak to jede ok. iTomB To mne nenapadlo. Na AP to není až tak problém. Používal jsem bTest na rychlou kontrolu klientů. Jak moc zneužitelné to vidíte nechat bez autentizace na klientech?
midnight_man Staci si na AP na chvili vypnout prihlasovani pro BTest server. Pak to jede ok. iTomB len to nie je riesenie kedze testy mam zautomatizovane v ramci sieti... Je na case zmenit sposob testovania kapacity ;) btest bol deravy...preto tie opatrenia.
crazyape Tak snad by aspoň mohli udělat opraveny btest.... některé věci opravdu id Sergeje nepochopím.. ::
iTomB len to nie je riesenie kedze testy mam zautomatizovane v ramci sieti... Ale je, jen to musis umet ;)