mario 10 spojení, samo že TCP, vytížení jsem psal kolem 15%. Verze na kterou testují nevím. Mám jen tu IP co všichni na tomto fóru kterým to jede mnohem více než mě. Jinak přes ten server teče z internetu i 800 Mbps. Když měřím i mimo špičku stále max 250 Mbps.
pgb Tak znovu: tvoje verze nepodporuje multithread test. Btest vytíží max jedno jádro. Pokud teoretických 100% cpu vydělíš osmi, tak máš těch tvých 15%. Díval jsi se na profiler na jednotlivá jádra?
dagus Kolega nasadil včera virtual s 10G uplinkem na stejné lokaci. Iperf bych asi taky ocenil pro testy na síti, tak ho zkusím hecnout, že bychom uvolnili.
mario Zvláštní že upload jede jak má naplno co nakupuji konekt. I teď ráno kdy není žádný provoz vytáhnu down jen 300 Mbps.
mario Nasadil jsem verzi 6.44 a down opět jen 300 Mbps na 20 spojení,mimo špičku. Up přitom jede naplno jak má. CPU Atom C3758 se fláká při testu 8 % max nevytíženější jádro. Ve špičce trafik zákazníků přitom jede mnohonásobně více než 300 Mbps. Nenašel by se někdo kdo mi na chvilku povolí BTEST aby zjistil jestli mám nějaký problém u sebe nebo je to něco na serveru s IP 185.15.111.22 který se tady na fóru zmiňuje. Děkuji
noxus28 a skúšal si na tú IP tracert či ti to na ňu neide niekde cez "Uzbekistan"? Niekde po zložitejšej ceste by mohlo byť úzke hrdlo.
k3ny Máte ten tracert taky takový a je to ten problém s rychlosti? Nebo je to jiný problém? a co se vam na tom tracert nezda ?
crazyape Ono to klidne muže byt třeba tím, ze mas v tom x86 na hovno sitovku například ... Btw skládat x86 na cpu 8x 2Ghz je úplně špatně. Měl jsi tam nacpat spis 4x3,5Ghz... V UDP to projde?
honza198 Provoz ve špičce jede rychleji než test. Tak nevím. Zkusím upgrade na vyšší verzi. Cus chlape,pri letmym pohledu na ten screen co si postoval mi napada jedna takova vec: "testujes pri vypnutym QoS?"
mario Síťovka je integrovaná na desce A2SDi-8C+-HLN4F, je to nějaká Intel C3000, irq rozloženo na všech 8 jader. QoS zapnuto nebo vypnuto nemá vliv. A i kdyby to byl problém na moji GW, proč mi normální provozu vytáhnu ve spíše i 700 Mbps.
mario Ono to klidne muže byt třeba tím, ze mas v tom x86 na hovno sitovku například ... Btw skládat x86 na cpu 8x 2Ghz je úplně špatně. Měl jsi tam nacpat spis 4x3,5Ghz... V UDP to projde? Jo, jede naplno co nakupuji konekt.
honza198 zkus 91.213.211.37 bez loginu a hesla - kouknu se odkud Ti to jede Nejede. sorry - spatna IP: 109.205.241.254