• Ostatní
  • Výpadky služeb rodiny Facebook Inc

kozlicek Hlavní zpráva včera, konec světa už začíná.... A Prima CNN z toho udělá celosvětové spiknutí iluminátů :-D

kozlicek bude, nepochybuji 🙂 ... asi jako skoro každý tady jsem měl už několik telefonátů na téma nejde mi internet ... mnohem horší je když vypadly naposled nějaké analytické nástroje nebo přidružené služby googlu, to rozbilo pak mnohem víc věcí

Hodně mě zajímá příčina a celkově pozadí toho výpadku - snad se dozvíme.
Ale ty BGP změny v jejich ASN jsou brutální

Ještě jedna zajímavost - tím, že celosvětově chybí na DNS Ačko pro facebook.com, každá appka, messenger, whatsapp nebo browser generuje cca 4x větší množství DNS requestů na DNS servery. Schválně se koukněte na množství požadavků na vaše DNSka (kdo má).

tak dame na facebook ze nejde facebook 😀😀😀

Co vam vsem ted nejde? Me hlasi lidi vypadky Skylink, O2 TV, nevim jestli to s tim souvisi.

Klienti fakt sedí doma u compů/mobilů a nevědí na co kliknout a jak se zabavit. Zhroutil se jim celý svět.

Trocha konspirační teorie. Jestli se všichni na světě nebojí hněvu lidí, co vyplavalo to info. na politiky, po celém světě. Tak si udělali vlády nějaký útok na fcb. atd. 😀

Takze vidim, ze to postihlo spoustu veci, nekomu to jde nekomu ne, ach jo.

Tak prej už mají náhradní řešení.

volala zenska ze ji nejde blba zasilkovna.... mit firmu (aplikace firmy) takhle propojenou je uzasne....

📡 Telekomunikace.cz