mac0112 Prosím vás, jak nastavit aby např. účet admin admin mohl pouze spustit script. Ke všemu ostatnímu jenom read.
mirek_k Obávám se, že ROS nemá tak jemné členění nastavení práv. Jedině že by se podařilo dosáhnout toho, že user s právy readOnly by mohl spustit konkrétní script. Mirek
ludvik Novější verze mají u scriptu vlastnost Don't Require Permissions. Nezkoušel jsem, zda to i znamená spustitelnost kýmkoliv.
mac0112 Obávám se, že ROS nemá tak jemné členění nastavení práv. Jedině že by se podařilo dosáhnout toho, že user s právy readOnly by mohl spustit konkrétní script. Mirek To jsem zkoušel user admin měl readonly ale při spuštění scriptu to napsalo, že nemůže spustit script protože user není k tomu oprávněn.
crazyape Ja bych zase chtel aby user nemohl přenastavovat WLAN nebo do ní vůbec nevidel, ale to taky nejde :(
mac0112 Už to chodí u scriptu všechno povolit až na WRITE. Pak user třeba admin všechno povolit až na WRITE. Myslel jsem, že jsem to už dělal, asi špatně. User admin nemůže upravovat ale má právo spouštět script.