řekni že tím bodem teče aspoň 100Mbit
Spickove az pres 500M, ale mam tohle i na mensich bodech, zalezi zda z toho jde dalsi obec.
Jen nejak nemam nahradu za imco :-( Moc se mi ty jejich zdroje nelibi ...
IMCO je predrazenej polskej sunt vyrabenej na slovensku. Za ty samy penize se necha koupit opravdu profi zdroj. Po zkusenostech od ruznych vyrobcu uz nejsem ochotnej na sajty (i koncovy) nasazovat nic jinyho nez Deltu a nebo Eltek. Ano, stoji to nejaky penize. Ale na druhou stranu to prinese spolehlivost, klid a moznost zdroj plne integrovat do nejakyho dohledu. :-) A je mi uplne jedno, jestli pres to tece 10 Mbit a nebo 3 Gbit. Proste to tam je ... Kdyz je na situ potreba zalohovat i AC (snazim se to minimalizovat, ale ne vzdycky to jde) tak to mam doplneny sinusovym invertorem od Victronu. Opet jsem dlouho laboroval a Victron vychazi nejlip v pomeru Cena/Kvalita/Vykon. Jediny co bych tomu vytknul jsou levnejsi vetracky, ale s tim pocitac a bud vymenis preventivne a nebo tak po roce provozu. Odvod tepla resim normalne odvetranim racku do prostoru Ono i na ty pude ten pruvan v racku hodne pomuze. Prijde mi ze 50 stupnu a 50 stupnu s pruvanem je tak nejak jinych 50 stupnu. :-) Nejvic jednoznacne trpi ty baterky. Nicmene jak Delta tak Eltek ma moznost teplotni kompenzace na zaklade externiho cidla teploty, ktery muzes mimochodem vynest do dohledu a ovladat pomoci nejakych integrovanych I/O ty vetraky a zaroven treba dohledovat dvernim kontaktem, jestli ti tam nekdo neleze.
Ale jak pise Hapi. Kazdej po svym ... :-) Ja jsem odchovanej u carrier grade technologii a reseni, tak to tak nejak automaticky vsechno lehce predimenzovavam. Ale zatim se mi nikdy nestalo, ze by to bylo spatne a nebo zbytecny.
tohle mi nějak nedochází v čem je IMCO polskej šunt, co to jako má společného s polskem? jako že to podobně vypadá? to snad ne toto....