Používáte někdo v LMS funkci Reload? (verze LMS 1.11.13 Dira)

Můžu tím spustit jakýkoli skript na Linuxovém serveru? V dokumentaci to není úplně vysvětlené ...

Případně se k tomu můžeme potkat tady na Jezerce ... :-)

Díky.

Jo jde spustit soubor, který obsahuje příkazy.

o 2 roky později

Caute, pouziva nekdo LMS?

Používáme LMS asi celkem 3 roky , posledni verzi pro nás dodával zubodravec.

Nepoužíváme všechny funkce jen evidenci lidi plateb IP a MAC adres a vystavovani predfaktur

Import z RB šel utomaticky, import z MBanky se musel upravit ,ale já to nedělal jsem jen uživatel :-)

http://www.wiracom.cz

Pouzivame, jak psal LYRA,

sami si v tom dodelavame veci, tady je ochutnavka

www.nomado.cz

Caute, pouziva nekdo LMS?

o rok později

Našla by se nějaká dobrá duše, která by udělala předistalovanou verzi pro třeba VirtualBox a nahrála na Google Disk? Předem díky.

o 2 měsíce později

PM,kdyby nekoho zajimalo se prihlasit do testovaci verze a vyzkouset si LMS, dejte vedet.

Našla by se nějaká dobrá duše, která by udělala předistalovanou verzi pro třeba VirtualBox a nahrála na Google Disk? Předem díky.

o 19 dní později

prosím o přístup na demo

Pristup na nase upravene demo dam, ale nejdrive navrhuji skype telemost, a udelam rychlou prezentaci na zivem systemu.

prosím o přístup na demo

o 5 let později

Používá tento systém ještě někdo?

Já ho používám. Dodělal jsem si import z banky a export do řídícího systému sítě, a nemůžu si to vynachválit.
Aleš S.

V Polsku na tom jede každý. Dobrý, funkční systém.

drastys pošli mi do PM na sebe kontakt, nabídnul ti programátory, kteří LMS umí.

Chápu dobře, že nový zákazník a nový uživatel spolu nějak nejsou propojení? (myšleno, vytvořím zákazníka a tím pádem se vytvořil přístup do jeho účtu )

K čemu slouží pls userpanel, je to rozhraní přes, které se připojuje klient na své náhledy plateb, údajů atd?

Případně byl by někdo ochotny se mnou dat call a trošku mi osvětlit některé souvislosti? (zaplatím za konzultaci)

Chtěl bych to nejdříve vyzkoušet sám než budu kontaktovat programátory.

Děkuji

Ahoj, muzeme si zavolat vecer, napis na whatsapp az budes ready, nasdilim obrazovku a ukazu ti vsechyn veci co to umi.
    muj tel: 776376577

Kousek jsem postoupil dale a zajima me jak aktivovat jinou lokalizaci nez anglickou, chci to dat do cestiny.

Ve verzi LMS-26 už je i překlad připraven jen to je potřeba aktivovat, v lms.ini jsem nastavil

lang = cs

Odhlasim se a prihlasim do LMS, ale porad je to v Anglictine.

Dale jeste, jak prosim aktivovat Userpanel, abych se do nej dostal, jak jej nactu?

Děkuji

📡 Telekomunikace.cz