baltazarek Dobrý den, seznamuji se s prvky mikrotik. Nejsem proto vůbec odborník v této oblasti. Potřeboval bych radu jakým způsobem připojit několik kamer do firemní sítě. V současnosti mám 2x SXT SA5ac a ke každému z nich mám 1x SXT Lite5ac. Nakonfigurováno jako bridge a station bridge. Nyní bych potřeboval na každé SXT SA5ac připojit více klientů SXT Lite 5ac s kamerou. Toto se mi ale nedaří. Připadá mi, že to komunikuje pouze s jedním a druhé už mi to nebere. Musím zvolit jiný režim ? Jak udělat abych mohl mít 3 klienty. Děkuji vám moc za každou radu.
s_a_m To je cajk prepni na apbridge. Nebo lip postni sem konfigurace apcka i clka. Sorry: Do terminalu napis: export compact file=zaloha.rsc
baltazarek Posilam konfigurace APcka i klienta. Takto mi to funguje point to point. Pouze jsem v souborech zmenil hesla.
s_a_m Utrhnout hlavu a zahodit... set band=5ghz-a/n/ac channel-width=\ 20/40/80mhz-Ceee country="czech republic" disabled=no mode=bridge \ Nastav si tam 20mhz a n, mod na apbridge. Pak k tomu pripojis vicero veci.