Rad bych se take pridal k seznamu spokojenych uzivatelu ISPADMINa. Produkt je to perfektni a po par mesicich mohu rici ze si opravdu nedovedu predstavit jak jinak to spravovat nebo se vratit k myslence psani vlastniho nebo upravy nejakeho open source reseni (LMS). ISPADMIN je perfektrne udelany produkt. To co ma umet umi perfektne, navic autori jej neustale upgraduji a pridavaji nove ci vylepsuji stavajici funkce. Bohuzel jako kazdy jiny produkt urceny pro nejakou specifickou oblast nasazeni nemuze vyhovet vsem, najdou se i v ISPADMINu veci ktere napr. nam pripadaji nelogicke, slozite, ci proste lidove receno "blbe", ale bohuzel to je vlastnost takoveho produktu. Nekomu jinemu to zas prijde zcela logicke a normalni. Nastesti se nejedna o zadne zasadni veci a myslim ze tento produkt vyhovi opravdu kazdemu, pokud ten kazdy bude jen trochu chtit takovy system nasadit. Jedina vec kterou bych ISPADMINu ja jako administrator mlade site vytknul je cenova politika, bohuzel i ta nejlevnejsi verze je dost draha - autor na to ma jiny nazor a nam nezbyva nez jej respektovat. Nicmene, dnes mohu rici, ze vynalozene penize proste za to opravdu stoji a system nema konkurenci. Dle dustupnych informaci se system tesi uspechu pri uvedeni na zahranicnich trzich a osobne doufam ze to bude prinosem a dockame se brzy dalsich funkcionalit.
BTW: A neni to system jen na rizeni internetu, chystame se jej nyni nasadit i na spravu VoIP fakturace. System toho umi opravdu hodne.