zdeneksvarc pixall (btw, povinne sifrovanie verejne dostupneho obsahu je imho riadna blbost, ale co narobime.) Offtopic: Povinné šifrování naopak vidím jako ok. Co mě obrovsky vadí, je oportunistické šifrování. Tzn. že šifrování není povinné a když není k dispozici, provede se fall back na nešifrované spojení = SSL stripping atack.
menicks Nezlobí vám administrace a přístup na web managment adexu? Ty poslední verze se tam vůbec nejde připojit ani napřímo do PC. Vždyck se dlouho načítá stránky a někdy to je i na 15 pokus než tam něco nastavím...
davidp menicks už jsem na to přes rok nekoukal, ale vždycky když mi adex dělal něco takového, otevřel jsem anonymní okno nebo jiný prohlížeč a pak to šlo
crazyape menicks ano zlobi a lidi z adexu to maji v piči uz je nebudeme brát nejspis, uz me to rozciluje rok, dokonce jsem to reportoval primo jim ... pokud jim stovky kusu ktere jsme poridili jsou malo na to, aby opravili FW tak sorry jako
svestka Za nás Adex nestojí za ty problémy. Ano, nej FW něco vyřešil, ale stále je tam nestabilita, šli jsme od toho.
SpeedyGT svestka To samé, radši sme začli brat TPLINKy, sice neumí snmp vyčítání, ale aspon se to neseká jako ADEX.
jenya basty A funguje tato funkce? Neodvážil jsem se to zapnout, jelikož mi to v managementu běžně ukazuje power ON i na portech, do kterých napájení nevede.
basty jenya ano, taky jsme s adexama měly problémy, reklamace firmwary apod. Ale pak nějak se to vyřešilo a ano, ta fce nám funguje.
wifi_site Po bouřce se adex sw zasekávají a musí se provést restart odpojením všech napájení jinak ani data neproudí