Co přesně má na demontáži zákazníkem nebo za peníze smrdět ? To že dostanete montáž grátis vám dává právo dostat grátis i demontáž ? Pozoruhodná logika.
A tobě nepřipadá divné, aby zákazník demontoval tvoje zařízení, které jsi tam ty namontoval? Zároveň všichni (nebo většina) máme ve smlouvách, že zákazník nesmí zasahovat, přesouvat ani nijak manipulovat se zapůjčeným zařízením. A pak přijde nějaký jouda a řekne "tak ty chceš odejít ke konkurenci? Tak si to sundej sám, nebo mi zaplať a já si to sundám sám". Tohle je praktika zmetků, kteří chtějí zákazníka držet pod krkem.
Stejně se teď chová i O2 a ČTU tomu jenom nahrává. Se koukněte do jejich ceníků. "Modem za 2400,- nebo "smartbox" za 4800,- a nebo vám ho "půjčíme" za 49/99,-Kč měsíčně .... ehmehm na čtyři roky ehmehm..." a pak "jo určitě není problém ukončit smlouvu, ale máte tady ještě na 2 roky splátky zařízení víte, to budete muset doplatit přes 2000, nebude lepší si to nechat a my vám dáme jenom za 199,-Kč neomezené volání z pevné linky".
Tohle je pěkný mr*stvo a pro tyhle se šijou pravidla na míru.
Mě teda připadá dost divné pracovat zadarmo. Takový klasický český podnikatel-model. Vedle konkurence jede za 300 tak já to dám za 200 a jěště všechno zdarma a budu mít bambilijón zákazníků. Po roce zjistí že měsíční zisk má 20 tis ale ok,hlavně že se podrazila cena a úroveň.
Jako to je jak kdybych si zavolal ty co mi zakopali trubky v baráku, že chci zdarma aby je opravili nebo vykopali protože to dělali oni. Co to je jako za logiku ?