basty Právě na tomto místě ne... A pokud bude za x let vyměním za aktuální spoj, ktery bude určitě za lepší peníze než Eric dneska a kdo ví v jakým pásmu. A racom se posune dále...
kdavid Mame 2 spoje ray 3 v pasmu 24 ghz. Obe blbnou a asi 2x do mesice je nutny restart. Pokud to kluci z racomu nedoresi vracime je a dame neco jineho. Uz nas to docela stve. Takže vytáhnout el? Žádná možnost se tam připojit jinak a dát reboot? Na "konzoli" jakože? Staci reboot jedne strany pres web interface a spoj se rozjede.
basty Jasne, takze spoj neprenasi nejspis vlivem zaseknuti jedne jednotky. Pokud se pripojim na jednu nebo druhou, tak rebootem te do ktere se dostanu se spoj spravi...
macek To mi nepomohlo, musel jsem zajet na druhou stranu a jednotku vypnout zapnout, nevysílala ani 2,4přes USB
kozlicek To mi nepomohlo, musel jsem zajet na druhou stranu a jednotku vypnout zapnout, nevysílala ani 2,4přes USB tak to bude hw problem.
info_adambalko_cz Uvažujeme o nákupu 17G verzi. Je problém se zatuháváním již vyřešen? Nebo stále přetrvává a v racomu neví, co s tím? Díky za info
dagus info_adambalko_cz dle toho že je zas nový fw a zas už konečně řeší vše, tak dokud 2roky neuvidím, tak neuvěřím.
reset Mame ray3 17G nasazeny cca 4mesice a ani jednou nevytuhnul . A to by jeste chtel doladit , nebezi na max. Vzdalenost 2,3km
info_adambalko_cz Diky panove, takze pokud ho vezmeme, bude to sazka do loterie 🤣 Psal jsem do Racomu, at se mi k tomu vyjadri, tak uvidime, co z nich vypadne.
pedro4444 jj ked date new firm uz je vsetko v pohode mame uz ray3 dva mesiace s new firm nie uplne najnovsim ale uz s tym predstym to vali bez chyby...
dagus Tak pro pobavení, teďka řeším reklamaci ray3 17G s tuhnoucím eth portem. Prostě se odlinkuje a do rebootu se neslinkne. Je to spoj měsíc starej, tak ať nejste tak klidní. 😅 Jinak spoje to jsou super no a kup za cenu -10tis ray 2, to ti prostě nedá a radši riskuješ.
hapi ještě před instalací na stole se tam nahrál opravnej firmware s 20kou nakonci. Zdá se mi že 1-2 dny po namontování udělala jedna strana restart. Uptime jednotky jsem v rozhraní nenašel.