a to je až po letech nebo hned po nacvaknutí?
schválně pošli fotku tvojí práce. Možná se budeme divit :-D není vyjímkou rozholený a narovnaný kabely i 5cm od konektoru.
Je to až po letech, tj. nekolik let to bylo ok. Zatim jsem precvakl konektor na strane, kde se pripojuje k POE, vymenil POE a patch kabel a cekal jsem zda to udela a po nekolika dnech se to objevilo znovu. Zbyva mi tedy precvaknout konektor na strane anteny, fotku ted nemam, zas si vse nefotim :-), ale jak tam budu, vyfotim.
Kabel s izolaci mam urcite strceny do konektoru, tj. neni rozholeny, tim jsem si jisty, ale nemuzu vyloucit nejakou svoji jinou chybu.
Jestli tam je voda, tak odhol 10cm a pak s tím kabelem švihni přes ruku a pokud v dalším 5cm odholení budou kapičky, tak to můžeš přetáhnout.
Jinak kleště: https://eshop.elfetex.cz/10-028-711-gph-kleste-lte-468p
Mám ještě po bývalém kolegovy, několikrát na dešti přes noc venku, jediné co, tak wdčkem jsem je prostříkal, když zmokli a nebo spadly do hlíny a bylo třeba je omýt. Pracujou už víc jak 12let a jsou na 100%. Jediné co, že se začla rozpadat rukojeť, takže sem tam dal bindu, než abych rukojeť ztratil a musel je měnit. 2.5K je tak adekvátní cena, prodávají se i podobný, ale ty tak dobrý nebyly, ačkoliv vypadaly podobně, až na barvu oranžové rukojeti. Dokud budou cvakat na 100pro, tak nevyměním, ačkoliv Knipex mám moc rád a nahlodalo mě to.