akurat som nafingoval vypadok elektriky. Mam tam na test starsiu 7Ah baterku, zmeralo ju na 3,7Ah, pri 0,7A zatazi ukazovalo vydrz 2h:30m. Po tomto case realne ukazalo 0% baterky a 0 minut , baterka mala 11,6V. Par minut na to (ak som dobre stihol, mala 11,58V) sa vystup vypol a o minutku uz ukazovalo 0% a 45min o battery 🙂 Cize este on samotny predpokladal, ze este vydrzi 45min ist z baterky, mozno by si to este upravil casom, ale uz som zapol 230V. Power cycle portu samozrejme nefungoval, maju to osetrene.
Cize nevybije az tak baterku (mUPS ide nizsie), mozno tym stratime zopar minut zalohy, ale usetrime baterku.
Nabijanie je tiez zaujimave, kedze nedrzi stale 13,7V ako ine upsky, ale cykluje. Vypne ak baterka odobera menej ako cca 0,01A a zase zapne, ak klesne napatie pod 13.15V. Na grafe potom kresli pilu. Dobe/zle, neviem, mozno dobre, (hadam vedia co robia).
Ak je zataz pod 42W, nabija 2A, ak je vyssia tak 1A. Akurat sa asi neda pouzit celych 72W, lebo aj same to pise, ze 15W ma rezervovanu kapacitu pre nabijanie, takze mozme ist len na 57W.
A vykonnejsia verzia existuje, 150W, len je iba 54V, na 2-4 baterky a musite si dokupit "DC" zdroj, ktory ma aj UPS funkciu : https://www.ui.com/accessories/edgepower/
A mozno uz asi neexistuje (i4 nic, Tes vyradene...)
/akurat, ako Gemb vyssie pisal, ma nabijanie len tych 0,2-0,3A, ci kolko to pise v DS. Proste malo.