zaujimave preco je tu tolko zastancov 5G🙂, ved to je pre ISP konkurencia🙂
Bude to este zaujimave: https://www.gossip-world.top/en/tysiachi-shveicarcev-protestyut-protiv-5g/#gsc.tab=0
Zaujimave je aj pouzitie Huawei, kde je podozrenie zo zneuzivania dat totalitnym vedenim Ciny..zrazu uz ani Cina nie je problem🙂
A este k pojmom, ti co vidia vsade paranoju, tak si dostudujte tieto pojmy predtym ako budete taketo odborne vyrazy pouzivat, chapem ze hlupost a stadovitost dnes dominuje spolocnosti, ale je rozdiel zamienat si to s obavnostou, nedovercivostou, ktore s paranajou nemaju nic spolocne a su zakladnymi evolucnymi charakteristikami jedincov...ti dovercivi uverili Trojskemu konikovi....niektore narody su viac podozrievave, ine viac dovercive...je to ich vlastnost, charakteristika...ktora nie je chorobou, poruchou a ani paranojou. Opakovane tu pisem o tom, ze dopad treba preskumat a mam prirodzene obavy. Nikde som nepisal, ze som nevyvratitelne presvedceny o ich skodlivosti a hlavne ak ide o paranoju, nepisal som, ze som presvedceny o tom, ze to niekto montuje za ucelom nasho sledovania, resp. skodenia zdraviu do takej miery ze nemozem spavat a ma to vplyv na moje dennodenne fungovanie....