Dobrý den, jsem zde nový. Hledal jsem zde na fórech, bohužel můj problém jsem zde nenašel, ani konečné řešení na Ubiquiti. Konkrétně jsem získal k případné opravě UAP LR 2.4GHz ze staré serie s AR7240, závada nepřipojí se/není vidět v kontrolleru, LED se nejprve rozbliká oranžově jako když hledá a pak začne (i zůstane) rychle blikat. Prý nějaká chyba FLASH (asi obsahu) A12. Zkoušel jsem známou opravu přes TFTP s různými verzemi FW i vytaženými z funkčního vč. po jednotlivých partitionách - vždy to samé - bez úspěchu. Připojil jsem i kontrolní monitoring přes RS232. Tam je spouštění bez chyb, resp. dle typu FW to zobrazuje BOOTing... a dále jen "někam" do cca 10. bliknutí, po asi 25. se to rozbliká trvale a rychle. Výchozí IP 192.168.1.20 zůstává pingnutelná. To je vše ...
Jen pro zajímavost jsem našel instalace OPEN WRT FW pro tento AP, tak jsem ho tam zkusmo nacpal - a zajímavé !!! - AP ožil komplet, do menu se dostává přes WWW+IP (výchozí je pevná 192.168.1.1). Pak jsem zkusil zpět UNIFI FW a opět to samé - bliká. Nakonec návrat zpět k OPEN WRT - znovu funkční. Testuju už asi 3 dny, vše se zdá OK (přenos dat/video do Android BOXu přes WiFi) a zatím to tak asi nechám.
Prosím o radu nebo názor, pokud to někdo z vás řešil (a vyřešil). Názor Reklamace/oživení u výrobce (za nerentabilní cenu) neberu, nejsou dávno v záruce.