Souhlasím jsou to šmejdi zamlčují informace a obratem máte fakturu na bezmála 5k a odejit se nedá k tomu zahlcenej e-mail s nabídkama z druhé strany republiky.Podařilo se někomu od nich odejít ?Nechci v žádným případě využívat jejich služby !

Ivazahrad jak "odejít se nedá"? nesmysl, výpovědní lhůta, poslat datovkou nebo doporučeně, doplatím co mám a nazdar

svestka Nedá aspoň mi to tvrděj a hlavně když vám někdo řekne 3k a přijde faktura na 5 tak nejsem blázen abych jim to platila přece

podstatná je smlouva. tam je cena, výpovědní lhlta apod.
      co mi kdo tvrdí do telefonu - nezájem. pokud je smlouva písemná, tak platí ta

svestka Smlouva žádná neexistuje nikde jsem nic nepodepsala vše je na základě jednoho hovoru kde právě paní říkala ty 3k a obratem přišla faktura na 5k chtěj to zaplatit a musím rok využívat jejich služby 🙈

Byl jsi při rozhovoru upozorněn, že je nahráván? Pokud ano, začal bych tím, že budu rozporovat na základě nahrávky cenu, a chtěl bych smlouvu zaslat písemně.
        Pokud jsi upozorněn na nahrávání nebyl, rozporoval bych, že vůbec nějaký telefonát proběhl a zase bych požadoval záznam z telefonátu, kde smlouvu potvrzuješ, pokud ti bude tvrdit, že jsi s ní souhlasil.

Hovor nahrávaný byl včera jsem si o něj psala i s tim,že nesouhlasím s cenou tak prý vše proběhlo v pořádku a hovor mi pošlou až jim podepíšu a pošlu souhlas jenže to je zas od nich podvod a smluvní podmínky mi poslali taky včera když jsem psala,že mě paní s nima neseznámila při hovoru

Jinak pokud jsi si 100% jistý, že řekla do telefonu 3tis. a teď ti poslali fakturu na 5tis. a tvrdí ti teď písemně, že je vše OK, tak bych sel do sporu, který vyhrát nemůžou. I kdyby tu nahrávku nastříhali a zaznělo by tam 5tis. tak operátor bude mít originál nahrávku kde bude správná částka a tím pádem je celé ujednání neplatné a podvodné.
        Ale to musí posoudit právník, to já nejsem a je otázkou, zda by při takto malé částce konala policie, aby si od operátora vyžádala záznam hovoru.

miract Ne jen FA žádnou smlouvu a vyhrožují vymáháním

miract jsem si jistá na 1000% kdyby řekla tu částku co chtěj rovnou bych je poslala někam. Jsou to podvodníci a vyděrači nic víc

Tak zajít na PČR a zeptat se, zda se to dá považovat za podvod a podat trestní oznámení. Taky asi záleží, kde na vás vzali kontaktní údaje. Pokud to není s telefonátu zřejmé, můžete se vymluvit na to, že jste jednala jako fyzická osoba a zde máte ochranu zákonem, kde je jasně dané co můžou a co ne a je možné odstoupit od smlouvy bez udání důvodů.

Pre taketo pripady je dobre mat telefon s funkciou nahravania hovorov. Ked mi nejaky smejd chce nieco nukat, tak obratom po upozorneni, ze hovor je nahravany odpovedam, ze u mna detto a pokracovanim suhlasia s nahravanim. Takze v pripade problemov mam zaznam hovoru aj ja.
          Ono casto po takomto upozorneni mi to druha strana proaktivne zlozi 🙂

možná zkusit ještě tohle: https://www.emimino.cz/diskuse/epoptavkacz-da-se-vycouvat-z-registrace-130754/strankovani/11/

Také jsem napsal, že chci vidět na základě čeho mi byla zaslána faktura, že si nejsem vědom nějaké objednávky. Paní mi odepsala, že to je na základě telefonátu, tak jsem jí řekl ať mi ho celý přepošle přepsaný v dopise, jinak jim nic nezaplatím...

Ještě doplním jeden odkaz:
            https://dostupnyadvokat.cz/blog/nahravani-hovoru-poskytovani-zaznamu

jofo Pre taketo pripady je dobre mat telefon s funkciou nahravania hovorov

U Androidu už to je myslím několik let nemožné nahrávat vzdálenou stranu, nebo máte prosím tip na aplikaci, která by fungovala?

dacesilian Android by to měl mít integrované, nicméně se při spuštění nahrávání pustí taková ta hláška ohledně nahrávání a slyší ji i ten druhý. Minimálně ta telefonní aplikace přímo od Google to má integrované. Na starším MIUI byla fajn ta appka od Xiaomi, ta se dá obnovit třeba ROMkou od xiaomi.eu

Ohledně iOS bohužel nevím, to už nějakou dobu nepoužívám.

zdeneksvarc Co zkusit poradnu České obchodní inspekce?

Někde jsem četl, ze to zkoušel, ale protože je to OSVČ nebo s.r.o. tak ho inspekce odkázala na soudní řešeni.

Ale vyžádat si záznam smluvního telefonního záznamu s odkazem na GDPR je podle mě cesta.

📡 Telekomunikace.cz