okoun omyl my jsme na sále 2 a vše u nás down, jinak naprostý souhlas proč to dělají v tuto hodinu!!!
s_a_m Jsou to pitomci je toto normalni za tech 10 minut jsme meli s kolegou 60 telefonu.. Nez se rozeslali sms tak uz to nabehlo,
svestka Nechápu. Tyhle pokusy se kurva mají dělat ve dvě ráno a ne ve špičce, a všechny mám dopředu s předstihem informovat. Ale tohle je amatérismus!
okoun Tak já ani bohužel nemohl rozeslat ty SMS když bylo vše down 😃 Ale telefon jsem nemohl odložit, hrůza. Blbé je že i kdybychom si tam dali UPS tak to stejně nepomůže protože vše kolem (okruhy, uplinky) bude DOWN...
net_work Můžu potvrdit, u nás také oba porty down. Nicméně podpora UPC mi hlásila že jejich zařízení je UP, pouze porty vidí down, tak je fakt možné že se to týkalo jen některých sálů...
basty Neřeknu porucha, ale kua v 17h dělat pokusy s napájením... Totální dementi. Ještě když všichni jsou doma..
cmgn Na DC1 u UPC na sále 7 vše ok. Ale ISPĚ se zase něco zbláznilo a nešel nám transport skrze jejich switche na některé velkoobchody.
petrbacina CETIN s Peeringem jel a náš router taky. edit: vypadá to, že jsme asi měli štěstí a nic nám nevypadlo, protože kolem to popadalo.