o 9 dní později
o 6 dní později

ano kdyby tohle skurveny forum posilalo notifikace, nebo fungovalo alespon z poloviny jako to stare, vsiml bych si pred 6 dny ze jste mi psal.

orel005 Notifikace SZ mi z tohohle nového fóra normálně chodí mailem...

orel005: máš možnost inzerovat jinde, máš možnost sem nechodit, máš možnost vytvořit svoje perfektní fórum.

leeonek ptal jsem se te na tvoje smart rady ? Byla ta zpráva urcena tobě ? Neotravuj

jcltm me za celou dobu přišla jen jedna. Nevim jestli to musim nějak speciálně povolit ale to je fuk. Chodim sem už minimálně tak to nebudu řešit. Jen v tomto případě odpovidam s týdenním zpožděním protože kdybych sem po tydnu nekoukl tak ani nevím... ani teď na tyhle odpovědi ve vlakne nic nepřišlo. Jen tady po zalogovani sviti číslo u té ikonky zvonku.

orel005 Přijde mail při každé nové SZ, i při odpovědi v již oznámeném SZ vlákně. Pokud nechodí, tak to možná padá do spamu. Já na mailu spam filtr nemám, takže mi to funguje. Není taková sranda posílat mail správně.

jcltm to jsem samozrejme kontroloval. Mam to na seznamu, navic to prestalo makat od změny.

O
            orel005: napadáš tady něco, o funkčnosti čeho víš prd. Moje návrhy pro Tebe byly k tématu. Ale abys neřekl že to je uplně mimo, ty PBM10 jsou z té Tvé stromové instalace?

leeonek chapu ze se asi potřebuješ vtirat do konverzace, která se tě netýká ale já na tebe nejsem zvedavej.

📡 Telekomunikace.cz