Otazka, ze kolko platit najom sa odpoveda tazko, odpoved na nu si vies dat jedine ty sam. Niekde mame najom 200-300€ rocne a inde je to 3 nasobok ci viac. Proste zalezi od objektu a hlavne jeho majitela. Ked majitel troska rozmysla (napr siroko daleko neni vysoka budova, len jeho) tak si to za par drobnych neda. Inemu je to zas jedno a kludne za par supov to tam moze smrdet. Niekto zas o tom nechce pocuta na strechu si nic nepusti. Velmi zalezi na koho narazis a ked uz narazis ake vztahy si budes budovat. Mame jeden dolezity bod na ktorom je pripojenych vela koncovych klientov, rocny najom je velmi dobry, teraz ma oslovil nahodne hlavny clovek ktory to tam ma nastarosti, ze by chcel internet domov. (ponukal sa mu uz na zaciatku ale nechcel) tak co spravis? posles ho do riti? Jasne, ze nie...spravis mu net zadarmo a upevnis zase vztahy. Velmi zalezi od ludi....no a co sa tyka elektriky tak u nas vsetko mimo najom....koniec koncov...preco by si ten par halierovy najom ponizoval este aj o cenu elektriky? To ten dany clovek z toho fakt nic nema, len starost....ale poznam take firmy ktore to davaju do najmu, ze do 50W spotreby je zadarmo a podobne....nedavno sa tu daco riesilo, pisal som tam o situacii u nas v dedine. Obecna bytovka, nova. Firma XY tu podpisala zmluvu s obcou za 150€ rocne vratane elektriky. Uprimne? ved je to vysmech...obec z toho nic nebude mat. Polka sa da na elektriku a druha polka mozno tak na opravu plechovej strechy ktoru tam casom dojebu ked tam budu chodit...tu sa stretla vycuranost firmy z nie moc dobre rozmyslajucim starostom...