kozlicek CETIN tezko pokud nemas B2B linku nebo nejsi ISP, ci korporat.Bych zavolal na O2 nebo tvemu ISP ale dost pochybuju ze by neco blokovaly.
jcltm stikosek Máš vůbec veřejku? Funguje ten přístup z local sítě? CETIN není tvůj ISP, jen majitel a provozovatel infrastruktury.
stikosek jcltm Přístup lokálně funguje a co je to veřejka? A to s tím cetinem to jsem se asi splet. totiž já jsem šel na speedtest.net a tam mi to ukázalo že moje ISP je cetin tak se omlouvám.
jcltm stikosek A jsme doma... Pokud nevíte co je to veřejná IP tak se na to vykašlete a svěřte to odborníkovi nebo si to nastudujte. Materiálů se k tomu na netu dá najít dost. Ale je zvláštní že ani nevíte komu platíte za net...
cheprer jcltm budiž platí rodiče. :-) já svým dětem taky nedávám přístup ke smlouvám natož internetbanking. PS: všimly jste si spojeni "internet ban king"? :-D
rsaf cheprer chtěl bych těch lajků dát alespoň 5 ale to nejde ;-) @zdeneksvarc nechceš s tou síťařskou školkou něco udělat? Nevím jak ostatní, ale mě to prudí. Kromě isp se tady schází nějací sítěmi nepolíbení a občas jim úplné kraviny radí různí @mirek_k mlíkonabradě.