Zdravím,
Neválí se někomu někde nevyužité M2 od UBNT? Je úplně jedno co to bude za typ, potřebuji na to připojit IoT senzor na 300 metrů na přímou viditelnost v nezarušené oblasti. Z důvodu absence PoE nechci použít starý AirLive. Ideálně severní Čechy, případně třeba Zásilkovna. Doklad nepotřebuji.
Díky

jcltm mám Bullet M2 , s N konektorem , pokud by jsi měl zájem něco nabídni

kadlcikales Nemám k tomu 2,4Ghz anténu s N konektorem, všechny co mám jsou na 5G. Kdyby k tomu byla nějaká anténa (ne omni), vzal bych to.

Pohledání. Měl bych tu možná i nějakou parabolou s bulletem

cheprer Klidně bych to vzal. Kdyby byla ta parabola poměrně malá nebo kdyby byla outdoor všesměrka/nějaká panelka, bylo by to úplně perfektní. Co za to?

Mam tu nekolik ubntM2bullet (cca 10) , mam tu dost pacific wireles sektor 90 a 120st anteny s N konektorem . Nektery jsou jeste i zabaleny. Uz je asi nevyuziju.

Nemáte někdo něco trošku menšího a lehčího jako třeba NS/NS loco M2? Případně klidně ten bullet, ale všechny outdoor antény co tu na 2,4G mám mají SMA konektor a redukci jsem žádnou nenašel. Na té straně střechy kam to chci dát není stožár a rád bych to upevnil na revizní lávku, která by tu 90° sektorku asi ve větším větru neunesla...

Tak jsem na Ali sehnal potřebnou redukci https://www.aliexpress.com/item/32999004716.html verze 5 a mohu tak použít Bullet M2 s některou se starých antén od Ovislinků.

Vzal bych tedy 2 ks Bullet M2. Pokud by byl někdo ze severu, mohl bych si pro to někam dojet, případně zásilkovna/pošta. Za kolik mi je přenecháte?

reset Mít tam k dispozici stožár beru je. Takhle bych vzal jenom dva Bullety. Co za ně?

tyhlecty redukce bych taky snad mel i jeste mit, dneska se to tu zkusim prohledat

reset Díky moc, bylo by to perfektní - z Ali přijdou do 2 měsíců a možná taky nikdy 😉

jcltm Mám 3x BULLET 2HP a 1x NS2 LOCO (oboje bez M)

theitman Škoda že to je jenom G, tyhle staré verze ještě N neumí. Navíc pokud si dobře vzpomínám tak novější firmwary na těchto starých NS vypínaly režim AP. Jinak díky za nabídku.

o 2 měsíce později

kadlcikales
                reset
                Dorazily mi redukce N->RSMA, takže mám zájem o jeden nebo lépe dva kusy Bullet M2. Prosím o kontakt na jcltm at email dot cz . Předem díky.

dva kusy ti rad puslu, napis mi SZ a doresime to

o 3 měsíce později

jcltm
                ahoj, po debordelizaci jsem tu nasel nepouzitou tuto redukci , v5 . sepisu ti co tu mam

reset čo chces za všetky bulety

📡 Telekomunikace.cz