kubajz A to prosím čteš kde? Já jsem žádný email ani dopis o existenci tohoto oooobrovského pomocníka pro lidi nedostal, má ochotná poradkyně s těmi vynikajícími formuláři o tom neměla ponětí a číslo, které mi dala bylo imrvere obsazené nebo ho nikdo nebral. A to, že člověk musí poslat Doporučený dopis se žádostí o laskavé povolení figurovat v této novince, no to mě úplně dorazilo. (Zvláště, když vzhledem k vynikajícím a naprosto spolehlivým a rychlým službám České pošty opět stouply ceny za tuto službu). Krátké seznámení s fungováním přhlašovacího formuláře mi velmi přesně naznačilo, jak vážně je tento projekt myšlen a co si o jeho užitečnosti myslí samotný autor a jak asi bude fungovat vlastní systém.
Je to škoda, obyvatelé již na ty informace velmi dlouho netrpělivě čekají a bez nich se nepohnou z místa. Hlavně, aby k serverům dali dostatečně dimenzované optické linky se zaokruhováním. Viděli jsme tu katastrofu, když se nahrnuly tisíce lidí na formulář Sčítání a pravděpodobně začínající programátor nevěděl, jak vyhledávání stringu online zatěžuje databázi + CPU. Cena za ten výtvor ovšem začátečnická nebyla, to je u státních zakázek jisté. Dík, mpcz, 2mar2021