Díval jsem se na Discomp, že u většiny nejpoužívanějších věcí jako LiteBeam AC nebo PowerBeam AC je plánovaná skladová dostupnost prodloužena až na 20.2.2021. I4wifi pro jistotu termín naskladnění ani nepíše. Má to znamenat, že teď půl roku nebudeme zapojovat nové zákazníky? Víte něco bližšího, co se děje? A jak to řešíte se zapojováním, když je HW nedostupný?

nejakej problem s vyrobou chipu...

Jako se spoustou jiných věcí - podívej se na notebooky, telefony...

LBE-5AC-Gen2 taky v háji, loco ac taky v háji, switche v háji ....

Takže nezapojujete nebo jak? Obávám se, že přinejhorším budu muset oprášit ze skladu jeté M5 věci, dočasně lidi připojit pomoci jich a jak bude HW skladem, tak vyměnit 🙁

darklogic i to je reseni.Blbé je ze neni nic na bezdrarty, lan, optiku..... proste na pí....

Ta alza je pekalně drahá. Teď jsem volal do seneticu, kde mají lidskou cenu a vzal jsem další kusy lbe-ac-gen2, měli přes 150 ks.

par dni a nebude nikde 😉 to su len skladove zasoby...

Proto jsem jich objednal vetsi nez male mnozstvi.

dalsi napad, kde ich nakupit? tam uz ich nemali...

No já radši vykoupil Alzu. V Seneticu už mi objednávku zrušili. Na konci listopadu mám 200 kusů potvrzených. Radši zásoby no

Senetic mi taky zrusil objednavku, takze jsem opet na nule 🙁

Já jsem objednal ze zoufalství v Discompu LBE s tím že počkám do jara a oni to dnes expedovali😄 asi někdo zrušil objednávku. Ale už se mi to stalo několikrát.

Mame vyjadrenie od UBNt čo sa to vlatne deje a kedy bude solution?

📡 Telekomunikace.cz