zip IPcorder zaboha nemůže s detekovat veřejnou IP i když má vše nastavené a prostupy jsou vytvořeny - neřešil to někdo už .? Děkuji.
skdata zip Jednine co frci je prepnout to na jeden port a ten smerovat. Ta detekce nikdy nefrcela. Skoda ze uz ten produkt byl ukoncen. uz mame v provozu jen par, ostatni jsou na polici ve skladu.
zip skdata dokážeš mě nasměrovat ..? Nyní to mám takto: Přesměrování portů - režím Ruční nastavení routeru a více portu tj 80 - 443 a preferovaný port 80 (porty jsou jen pro představu.) nebo je potřeba zvolit Přesměrovat vše přes jeden port (snižuje výkon systému) .?
skdata zip Presne, povolit presmerovani pres jeden port. A nebo vice, ale to chodilo jen s DMZ a jeste se to chovalo divne. Po jednom portu to beha dobre. System to nezatezuje. Ten zatezuje hlavne nahravani pomoci detekce pohybu. Jinak to umota docela dost.
zip Tak jsem to zkousel uplne na cistem mikrotiku a vysledek je stejny 🙁 zadne pravidla nic a stejne si to nelizne ..
zip Lezu přes aplikaci 🙁, ale koukám, že umřeli všechny, prostě IP mi to neověří ani na místě, jde to běželo pár let bez zásahu 🙁