už přes deset let chodím ve Snickers, zrovna bundu mám od nich desátým rokem, nikdy se netrhla ani o hřebík. je kombinovaná, dá se rozkládat, když je tepleji. komplet GORE-TEX takže se s ní dá dělat krásně v dešti a člověk nejen nepromokne, ale ani se nezpotí.
jen ta cena, ta je taky max, kupoval jsem ji už tehdy za 13tis. ;-( tak jako vše od Snickers, je to super kvalita, ale za "super cenu"
zase když to srovnám nyní s Engelbertem, kde také nakupuji, tak často prostě pláču. něco super, ale proč to nemá to, či to. nakonec to chápu, když ty montérky stojí tisícovku, tak nemohou být domyšlené jako snickers, které nejen se neprotrhnou o hřebík, má to Corduru celokomplet, ale dokonce píší, že jsou doplňkovou ochranou při řezání motorovou pilou /nezkoušel jsem nikdy řetěz, to ne ;-)/
na lezení ale nejsou lepší
ta bunda to samé, asi neznám lepší. dělali jsme v ní v zimě i s kolegou, oba dva, krásně se z nás kouřilo, jak ten GORE-TEX odvádí pot, ale dovnitř žádný déšť nepronikl
https://www.profi-odevy.cz/bunda-xtr-a-p-s-zimni-vodeodolna.html
zkus a uvidíš....ale upozorňuji, ty ceny jsou ve všem trochu jinde. zase kdo jednou začne, už nechce jiné.