Dobrý den,
chystám se obměnit moje AP. Bude kompatibilní LBE-5AC-16-120 s RBSXTsqG-5acD ???
Popřípadě co od Mikrotiku za AP (našel jsem použe mANTBox 19s).
Děkuji
Dobrý den,
chystám se obměnit moje AP. Bude kompatibilní LBE-5AC-16-120 s RBSXTsqG-5acD ???
Popřípadě co od Mikrotiku za AP (našel jsem použe mANTBox 19s).
Děkuji
v pripade pouziti norem 802.11a nebo 802.11ac by to melo jit normalne.
Pokudvím, tak ubiquity u AC neumožňuje vypnout AirMAX , takže už to mixovat nelze.
Co vybrat od mikrotiku záleží na určení. Cenově a parametrově by se tomu mohlo blížit RB921GS-5HPacD-15S
Mám 5klientů.
Nejprve jsem uvažoval o RBSXTG-5HPacD-SA .
Je to spíše rodinná wifi - anténa je umístěná v ciferníku věžních hodin (plastový ciferník, kovové ručičky - uplně na boku kam ručičky téměř nezasahují). Z toho důvodu jsem chtěl fyzicky větší anténu než malý SXT.
Je mi jasné - řeknete že ty ručičky jsou naprd a nic tam pořádně nepujde, ale jinde to dát nemohu, proto bych uvítal spíše radu.
Osobně jsem si myslel, že když máme standardy 802.11 - tak by to kompatibilní být mělo, ale právě na webech jsem našel že díky "AirMAX" to není pravda.
RB921GS-5HPacD-15S
Vypadá slušně.
Děkuji za rady.
zalezi na tom jak daleko ti klienti jsou, co se tyce anteny, nebyl by snad problem to striknout, a k tematu, ubishit vs mk, radsi bych se drzel jedne nebo druhe znacky a nemixoval bych to...
📡 Telekomunikace.cz