Jde někde nastavit zablokování uživatelů? Tak jak na starým fóru, kde jsem si dal někoho na svůj blacklist, a neukazovaly se mi od něj příspěvky, nechodily PMka atd.
Tady to nemůžu najít.
Díky
Blokace uživatelů
- Upraveno
Tady takova funkce neni, holt je to jak s kdecim novinka, postupem casu pridaji, jako super cool pridavek :-D
Fórum má možnost blokace uživatelů (příspěvky + PM), ale není aktivní. Přijde mi, že komunitně orientované fórum by mělo fungovat systémem domluvy.
Taky bych takovou funkci rád. Bloknout si některého duchem chudobného kolemjdoucího by nebylo špatné.
zdeneksvarc S tím souhlasím, i když mě tu někteří se**u.
zdeneksvarc prosím, zapni tuto funkci... Děkuji.
- Upraveno
petrbacina Je mi líto, ale nebudu přispívat k tomu neslavnému hloubení příkopů mezi lidmi.
I v mobilu se dá zablokovat spamový volající.
Říká se moudřejší ustoupí, tak pokud tě někdo se*e, můžeš sem nechodit :-)
TTT To mi připomnělo
https://xkcd.com/386
Ahoj.
Bych byl:
1) pro moznost si zablokovat prispevky od konkretnich uzivatelu (predpokladam, ze vime kterych...) - to by mne uz zrejme donutilo byt tady stale prihlaseny a necist anonymne
a/nebo
2) aspon pro moznost pridavat dislike, cili palec dolu
a/nebo
3) hlasovani o zabanovani konkretniho uzivatele = pokud by od X ostatnich uzivatelu nasbiral "zablokovavaci/drz-hubne" hlasy, dostal by rekneme na tyden ban
Opravdu zacinam mit plny zuby tech politickejch kecu. Ja si sem chodim odpocinout a rad ctu jak si nadsenci mezi sebou radí, ale cist ty hovna. Fuj, opravdu je mi neprijemna predstava, ze zase rozkliknu vlakno, kde bleje a tapetuje ten chytrak.
P.
pepe26 Opravdu zacinam mit plny zuby tech politickejch kecu. Ja si sem chodim odpocinout a rad ctu jak si nadsenci mezi sebou radí, ale cist ty hovna. Fuj, opravdu je mi neprijemna predstava, ze zase rozkliknu vlakno, kde bleje a tapetuje ten chytrak.
Souhlasím. Požádal jsem @kamilj o sebereflexi. Pevně doufám, že kontaminace fóra přestane. Už to přesáhlo rozumnou mez.
pepe26
S tím bodem 3 bych byl velmi opatrný, to se dá lehce zneužít.
Bod 1 by podle mě celkově rozbil diskuzi, ale kdyby po bloku bylo stále vidět, že uživatel přidal nějaký příspěvek, který by se ale musel například ručně rozevřít - pak by to asi nějak šlo.
Bod 2 by mohla být sranda to by bylo fajn.
Bod 2... Super.
Dají se schovat/ignorovat konkrétní diskuze/vlákna. Mě to stačí, protože jakmile se to zvrhne, už se tam další relevantní informace pravděpodobně neobjeví, tudíž mě nebude mrzet že mi unikly důležité informace.