Co použít k prověření rychlosti linky u zákazníka? Jednou z možností je multifunkční měřáček EXFO EX1.

Instalace s EXFO EX1
1) Nastavení Wi-Fi routeru u zákazníka dle proskenování sítě a výběr nejvhodnějšího kanálu
2) Možnost pro zákazníka zmapovat úroveň signálu v jednotlivých částech bytu/domu
3) Měření propustnosti při připojení přes Wi-Fi – předání/odeslání protokolu v pdf
4) Měření propustnosti na metalickém portu případně optickém portu na modemu – předání/odeslání protokolu

Servis s EXFO EX1
1) Porovnání rychlosti naměřené přes Wi-Fi a na portech modemu – předání/odeslání protokolu v pdf

https://www.profiber.eu/cz/aplikace/

Radek Kocian
radek.kocian@profiber.eu

Radku teda od zkušeného harcovníka bych očekával trochu obchodní kultivovanosti. Nevadí, "Komerční štítek" přidělím za tebe 😄

zdeneksvarc Ahoj Zdeňku, omlouvám se do nového layoutu jsem vkládal poprvé a toto jsem zapomněl. Snažil jsem se tam vložit hlavně obrázek. Dalo to fušku, ale podařilo se 😄 . V příspěvku prověření ETH u zákazníka je link na naší aplikační sekci. Myslím, že je to zajímavé se na to podívat ohledně měření dle ČTU. Budu se snažit a myslím že i moji kolegové umístit na Telekomunikace.cz něco zajímavého ohledně měření. Díky za štítek a hezký den. Radek

krakonos Cena je cca 27 tisíc Kč
    Jedná se o otevřenou platformu, která se i nadále rozvíjí. Nově je možné i emulovat ONT.

o měsíc později

📡 Telekomunikace.cz