Obcas se stane ze mikrospinac je urvany kor jestli neni novy.

s_a_m a viem ho nejako nedeštruktívne rozobrať? Mám pocit akoby ten plast bol lepený...

Da se normlane lousnout…

Je to tak, že z boku kolem dna jsou 4 křapky, do spáry strčit nožík, odehnout bok a dno v rohu nadzvednout. Postupně všechny 4 rohy. A pozor, zadní čelo je samolepka, tu je potřeba podebrat a postupně odlepit. mpcz, 16jun2021

podarilo sa mi to rozobrať, prepískol som si mikrospínač = OK. no reset ani za svet...

Možná to bude znít opovážlivě, ale reset je potřeba držet zmáčknutý při zapínání / připojování na napětí.

Tak smad neni upla lama 🙂

Může tam být aktivovaný proctected routerboot jako ochrana proti zlodějům. Pak to vyresetovat nejde,
    Pokud je v defaultu, tak držet reset přesně 24sekund od zapnutí a pak by měl naběhnout netinstall. Jinak asi smolíček.

Nejsem žádný Mikrotik odborník, ale minule jsem se snažil o reset LHG60 dost dlouho a pořád nic. Byl napájen přes UBNT POE Gbit zdroj. Rozebral, změřil mikrospínač .... Pak jsem to zkusil na mikrotik POE injektoru a zdroji a uplně bez problémů.
    Tak nevím proč to bylo

radekpv > áno, samozrejme, to som skúšal, ako pri každom MT...

selic > ak je to hypoteticky aktivované tak si nepomôžem žiadnym spôsobom?... skúsim predsa tých 24 sekúnd - od zapnutia napájania - dobre chápem?

okre > zdrojov som takisto vyskúšal niekoľko...

📡 Telekomunikace.cz