- Upraveno
Obcas se stane ze mikrospinac je urvany kor jestli neni novy.
Obcas se stane ze mikrospinac je urvany kor jestli neni novy.
Da se normlane lousnout…
Je to tak, že z boku kolem dna jsou 4 křapky, do spáry strčit nožík, odehnout bok a dno v rohu nadzvednout. Postupně všechny 4 rohy. A pozor, zadní čelo je samolepka, tu je potřeba podebrat a postupně odlepit. mpcz, 16jun2021
podarilo sa mi to rozobrať, prepískol som si mikrospínač = OK. no reset ani za svet...
Možná to bude znít opovážlivě, ale reset je potřeba držet zmáčknutý při zapínání / připojování na napětí.
Tak smad neni upla lama
Může tam být aktivovaný proctected routerboot jako ochrana proti zlodějům. Pak to vyresetovat nejde,
Pokud je v defaultu, tak držet reset přesně 24sekund od zapnutí a pak by měl naběhnout netinstall. Jinak asi smolíček.
Nejsem žádný Mikrotik odborník, ale minule jsem se snažil o reset LHG60 dost dlouho a pořád nic. Byl napájen přes UBNT POE Gbit zdroj. Rozebral, změřil mikrospínač .... Pak jsem to zkusil na mikrotik POE injektoru a zdroji a uplně bez problémů.
Tak nevím proč to bylo
radekpv > áno, samozrejme, to som skúšal, ako pri každom MT...
selic > ak je to hypoteticky aktivované tak si nepomôžem žiadnym spôsobom?... skúsim predsa tých 24 sekúnd - od zapnutia napájania - dobre chápem?
okre > zdrojov som takisto vyskúšal niekoľko...
ua5bta Podívej se do manuálu, je to tam popsané.
https://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:RouterBOARD_settings
📡 Telekomunikace.cz