helapc Taky mě to napadlo. Budu mít 14dní dva šikovný brigádníky, tak s nimi klidně na pár dní dojedu. Doplním k lidem: elektrocentrála, optická svářečka, zafukovačka, UBNT hračky všeho druhu, příhradový stožár .. více na info@helapc.cz
martas Taky se přidávám, jsem kousek od Břeclavi, takže pokud bude někdo potřebovat pomoc, jsem k dispozici. Pište PM.
svestka Za brňáky můžu půjčit na pár dní agregát, optickou svářečku, MW spoje Siklu, Ignite, LHG, nějaké UBNT ... Lidi bohužel 🙁
julian Občas to tu vypadá jak žumpa, že být adminem, tak to vypnu. A pak se tu objeví třebas tohle, moc díky basty, helapc, s_a_m, martas, svestka..... . Já pomoci nyní fyzicky nemohu, tak alespoň pošlu nějaký dar.
beny-dka Zdrávím Taky se přidávám můžu na ňáký čas zapůjčit elektrocentrálu, a daruji několik UBNT jednotek powerbeam M5 300 a 400 a Ubiquiti Rocket M5 airMAX 5 GHz . Ozvěte se na mail benes@dobruskanet.cz
gemb Ja som k dispozicii cely vikend a aj dneska, len neviem ako je to s prestupom cez hranice (kvoli korona nezmyslom)
mpcz gemb Mám rodinu na SK, podle nich je na www ministerstva stav: "ako pred pandemií". Takže úplně free. Kdo má očkování, doklad u sebe - neuškodí .... mpcz, 25jun2021
beny-dka Zdravím Nechtělo by to přes někoho kdo se s těmi lidmi zná ( Klíma nebo Švarc nebo někdo jiný ) je kontaktovat? Nemyslím si že by majitelé těchto firem měli v tuto chvíli čas číst to tady a reagovat. Nabídnout jim tuto pomoc?
zdeneksvarc beny-dka Zadny obavy, s klukama z itselfu a netconnectu jsme v kontaktu. Aktualne vezu centralu, spacaky a svy dve ruce do Moravske. Dam vedet primo z mista.
pedro4444 kludne popiste tych co to postihlo a co sa bude dat sa tu da dokopy a mi vieme pomoct kludne aj zariadenia ak nemate nieco skladom a treba dat dokopy bod...
okoun ona je vůbec otázka jak v takové situaci postupovat, nikdo z nás to asi moc nezažil, na barák vás nepustí, hrozí destrukce, takže postavit někde nějaký mobilní stožár se solárama? máte případně někdo zkušenosti s takovejma krizovkama v telcu? oni ty agregáty co máme nejsou asi úplně dělaný na nonstop provoz že 🙁
pavelsiman Aj keď už nepatrím medzi isp. Ponúkam 5ghz antény. Par mikrotikov a iné wifi ako pomoc samozrejme zadarmo. Poprosím pm
zdeneksvarc Nevím co dávají na zprávách, ale situace na místě je vážně zlá. Bezdráty jsou bohužel teď to poslední, co se řeší. Nemluvě o tom, že v podstatě není na co připevňovat. Jsou tu celé ulice kompletně bez střech, konzoly vyrvané, pozohýbané. Alespoň dobré zprávy, že dobrovolníků je dostatek, navíc po D1/D2 proudí posily IZS z celého ČR. Mám nějaké fotky telekomunikací, ale nechce se mi to sem ani dávat.