zdravím všechny uživatele a nadšence systémů MK. I mě tento systém uchvátil natolik, že ač by mi pro domácí použití jistě stačili obyčejné krabičky, přesto jsem zakoupil RB. Nicméně mé nadšení se zřejmě velmi brzy stane noční můrou. Asi půl roku bezproblémově provozuji 2x CM11 a 1x R52H na RB333. Karty s vyšším výkonem jsem nekoupil proto abych žhavil a porušoval zákon, ale proto, že jsem se domníval, že tyto karty budou mít lepší chlazení a budou třeba odolnější a z lepších součástek a více vydží, zvláště pojedou-li na minimální výkon. Ale před cca. týdnem se u jedné CM11 ztrácel signál, začala slábnout. Jelikož je karta naprosto nepoškozená, nestalo se to ani po bouřce ani zásahem blesku nebo podobně tak hurá na reklamaci. A zde asi bude onen problém, neb prodejce se předběžně vyjádřil v tom smyslu, že jsem si to jako měl způsobit sám, že prý jsem měl moc vysoký výkon a tak podobně, prostě mluvil dost zmateně a nejasně, nicméně mi kartu do reklamace přijal, že prý jí posoudí oni a pak jí ještě pošlou výrobci na posouzení.
Pročetl jsem zdejší diskuze a opravdu se toto stává, je i v tomto případě reklamace oprávněná? Stalo se někomu, že vám reklamaci neuznali a řešil to někdo soudní cestou, vlastním znaleckým posudkem apod.? pokud ano, stačí mi napsat číslo jednací a já už si ten případ dohledám.
Byl by tu někdo ochoten popsat celý problém se slábnutím signálu, proč vzniká a jak mu předejít? Prodejce mi na tuto otázku nedokázal odpovědět a zde na foru jasná odpověd taky není - nepočítám přeletování konektoru, ale to je již zásah do karty a ztráta záruky.
díky Jirka