take doporucim AI-9 je to svareni pro de.. tedy primo pro me 🙂
brali jsme z aliexpresu

basty tu taky máme spokojenost z číny. 😃

Teraz pozeram ze ta Ai9 ma oproti mojej ai7
    trosku rychlejsiu pieckua a zabudovany aj powermeter aj vfl. Na zakladnu pracu pre sameho seba super.

To zní jako samá chvála na tu signalfire AI-9. Je tu i někdo, kdo s ní má nějaké špatné zkušenosti? Chyby, vady atd..?
    Už o ní uvažuju delší dobu, ale moc jsem nevěřil, že by ta čína mohla za něco stát.
    Máte i zkušenosti, jaký je rozdíl mezi AI9 a takyčínou DVP-740? (příp DVP-750, DVP-760)?
    Co jsem četl recenze, tak ty přiložené lamačky jsou obvykle shit, ale s tím tak trochu počítám..
    norg jak probíhal kup z číny, vše OK? Mám strach, že s balíkem někde švihnou a bude po svařečce, přeci jen to není za pár korun...

fiestak kupovali jsme z Polska. Lamacku na Ali kopii fujikury ct30.

Tiez som kupoval z cdr. Bral som to ze mam aku taku zaruku. Necakal som mesiac, a pre mna Slovaka deformovaneho € nejak nesralo ze bola o 200€ drahsia. Mam doklad dal som to do nakladov.
      Lamacku mam original pribalenu. Zatial funguje.

A teraz pozeram v cine okolo 900 a v cdr podla kurzu vychadza na 990

AI9 je super..lamacku vyhodit do smeti 😃 je to na nervy...(treba štelovat)

A jakou teda lámačku zvolit místo té, co k tomu dávají?

z Polska mam obavy si koupit i kuře ;-) i když fakt, UPS od nich šly taky...raději bych ale českou firmu, tohle už není za 500korun...a zrovna CDR.PL není pro mě seriozní firma...jednou že přijedou na MikroExpo, fakturu si taky nechali udělat, a v den MikroExpa, na mlj dotaz emailem odpověděli, že sorry, nepřijedou, že jim do toho něco vlezlo. Fakturu samozřejmě nezaplatili taky dodnes...už asi 5let, takž CDR nebrat

WIFIHW jsou kluci z Prahy, těm to kdyžtak hodím na hlavu, kdyby to nešlo, oba znám osobně ;-) jen jsem si říkal, zda tu někdo nemá s tím zkušenost, jelikož cena je supr

ai-9, banggood, cz sklad. 20k s DPH.

zdeneksvarc změnil název na Už jste viděli tohle? (3D svářečka bez V-drážky) .

Na cdr nemůžu nic. Všechno funguje. Reklamace dodavky, podpora. Bereme pravidelně a žádný problém.
      Tak ji vem z Ali. Je to ověřená svářečka mnoha lidma

Ja treba vubec nechapu tu averzi vuci Polsku ? Velky trh, proto lepsi ceny, vse logicke, vse domluvitelne, vse v pohode. V cdr.pl resim s panem Wojciechem Wronou a vzdy naprosta spokojenost.

o 4 dny později

viktornovotny já jsem Ti své důvody řekl a jen potvrdili a utvrdili mé myšlenky o polském trhu. konkrétně s CDR máš mojí zkušenost o tři příspěvky výš. Když to srovnám s českými zájemci, tak také občas někdo nepřijde, ale tímhle způsobem ne

viktornovotny Protože jsi byl vždy jen zákazník, nikdy jak se chovají oni jako zákazníci ;-D prostě poláci kšeftaři, a znám jich habaděj. Pánko potřebuje, pánko má, hory s horákama slíbíme ;-)
          zajímala by mě jen tak pro zajímavost nějaká lepší reklamace ne SXT, které v odebraném objemu 250tis CZK měsíčně klidně zahodí ;-) ale co kdyby Ti třeba od nich nevonělo OLT Huawei, řekněme za alespoň 100 tis CZK ;-)

📡 Telekomunikace.cz