hapi doufám že se neděje něco špatného na pozadí protože v prosinci naháněli zákazníky pro odsouhlasení rozdělení faktury na konektivitu a rack housing jenomže v lednu přišla opět ta samá faktura ale bez rozdělení plateb 🤔
kozlicek hapi Mam info nejakem zdrazeni elektriny v datacentru v Praglu, mozna to ma nejakou souvislost...
okoun hapi rozdělovalo se to kvůli cenám energie protože všem zvednou rack housing 🙁 zatím mám ale zprávy že to dělá jedinej dial jak je vidět, takže zajímavé...
JiM_Q ano je to tak cena energie v TTC atd.. šla nahoru a tak nás to v Q donutilo také cenu za energie zvednout (zdražit) :-( mohu zaslat info - muj email je: q.cz@outlook.com
zdeneksvarc JiM_Q Stejně tak zdražoval Master Internet a jistě budou i další. Navýšení cen elektřiny na vstupu se v řetězci projevit musí.
okoun zdeneksvarc a když šla energie dolu jako že před pár lety šla tak se zlevňovalo? no to je špatně vtip 🙂
viktornovotny okoun je to stejne jako benzin / nafta, kdyz jde cena dolu cerpacky drzi co muzou a zlevni az za delsi cas, obracene se zdrazi pres noc i kdyz v nadrzich je jeste stary nakup :-)
zdeneksvarc okoun Špatný vtip bude, když mi budeš tvrdit, že jsi svým zákazníkům slevnil pokaždé, když se ti podařilo sjednat lepší cenu za uplink. Máš prostor, povídej 🍿
okoun methernet já ti to povím žádná, ale tohle zdražení energií je zatím ještě daleko kratší než bylo to zlevnění 🙂 daleko větší smysl by mi dávala reakce cca po roce drahých energií a ne po 2 měsících... a to jako dial nemá fixaci cen elektřiny a neříkejte mi, že bral od lumpů z Bohemky 🙂 a šel do DPI 🙁
stepan_benes okoun ptal ses jestli se v datacentrech zlevňovalo, když šla cena energií dolu a já odpovídám, že zlevňovalo.