Jiz jsem zde neco psal a dneska jsem byl osobne u par ukrajinskych klientu. Sdelil jsem jim, ze maji internet do konce roku zdarma a domluvil jsem se s nima na vikend, ohledne vymeny WiFi, ktera je tam stara a nefunguje moc dobre.
Vse dle me vyhlasene vypomoci pro ukrajinske klienty.
Plzenska MHD je do odvolani pro ukrajinske obcany zdarma.

Mate taky neco pro sve ukrajinske klienty, ci jste neco podnikli, nebo nejaky dalsi napad?

Diky vsem za napady iTomB

Už chýba asi len ten Afrikánec do domu...

My koupili asi 10 kilo zdravých bonbńů (pokud to tak jde říct) a rozdali je mezi ty prcky co dorazili s maminkami atd ...
    Ohledně internetu, máme asi 300 ukrajinských zákazníků, a všem, kteří si požádali a nebo ještě požádají, tak přerušíme služby ze dne na den bez sankcí, na neurčito, dokud (a pokud) se zase neozvou.
    Zdarma služby nee, to by byla hrozná pálka 🙁 Dělá to skoro 100k za měsíc.

já spíš očekával přípojky zdarma těm který dorazí a ubytují se, né těm co tu už bydlí dlouhodobě.

hapi přesně tak, pro u již žijící to nemá smysl

Jak píše hapi, dneska jsme dělali první přípojku zdarma pro nově ubytovanou rodinu.

My jsme to rozjeli jak v ČR, tak v PL a dnes jsme připojili 13. lidi rozdělených do 3 bytů / lokalit. Samozřejmě vše zdarma.

Připojujeme zdarma větší ubytovací prostory + zajišťujeme pokrytí Wi-Fi po objektu zapůjčením AP.
      Nejspíš budeme připravovat darované PC, výměna disků, instalace OS, atd.
      Další nápad je úprava veřejných PC v knihovnách ( přepnutí do Ukrajinštiny) pro možnost tisku, skenování pokud bude potřeba.

Já dnes taky připojil byt, kde budou 2 ukrajinské rodiny. Jedna už dnes dorazila, na druhou ještě čekají.
      Připojení, router i internet jsem jim dal samozřejmě zdarma.

misho

Už chýba asi len ten Afrikánec do domu...

občas někdo prováhá příležitost mlčet ...

ohledne vymeny WiFi, ktera je tam stara a nefunguje moc dobre.A do teď vám nevadilo že jim to nechodí ??

bigj Beru to spis tak, ze kdyz se ozve, ok. Ale ted se ozyvam ja extra, aby meli spojeni do sve zeme.
        A samozrejme ze vadi, ale pochybuju, ze kazde jezdi ke svym klientum co pul roku zjistit, co ze tam maji vlastne za wifi a zda jim to funguje dobre.

Ja vcera byl na asistencnim centru v Plzni a privezl jsem hromadu oplatek, piti, ovoce. Je jich tam spousta a kdyz si vemu, ze jsme skoro nejdal ... Dneska tam jeste zajedu, lepe se s nima domluvit.

syskous to je snad jejich věc a jejich uvážení. Absolutně nemístný příspěvek z tvé strany!

Co tak dat zlavu svojim, Cechom a Slovakom...ten kto Ukrajinu rozkradal a hlavne velki vyrobcovia tankov a vojenskej techniky by mali prispiet...ti sa na ich utrpeni najviac nabaluju....

• gemb replied to this.

rado3105 tak aktualne ide o to, ze si ako bezni ludia medzi sebou musime pomoct kedze vyssi pani v politike to akosi neriesia.

gemb matelko ten len zo statnej kasy vie rozhadzovat ale veru este ani jednehoi politika som nevidel prispiet velkou sumou a to ma pol trnavy...

📡 Telekomunikace.cz