Hmm třeba lokalita by se sikla
T-Mobile - výpadek 14.3.2022?
Liberec
To vypadá na fibercut pokud to trvá tak dlouho
Máme problémy na všech okruhách do prahy od 6:45 nění nějaký CUT? NOC jako vždy mlčí
at zije centralizace, typicke. Ko kabel v Ostrave a internet nejde v Chebu........
To zas bude mat daky bagrista radost
okolo 9 hodiny to začal chodit
Nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to dám sem.
Nemáte dnes 4.11.2023 taky od cca 11:55hodin výpadek služeb od T-Mobile? Údajně něco v Praze...
Jaká lokalita? My chodíme
Střední Morava.
Brát cokoliv od O2/Cetin, TM nebo VF je proste sebevražda. Ve čtvrtek zas VF perlil. Za 11 měsíců krásný 7. výpadek nějakého okruhu….. a zase o tom nikdo nevěděl…. Nevěřím ze u Tčka to bude jiný. :-)
Podle mě to snad dělají schválně. Já to mám jen jako backup, ale být to jediná linka, tak už mi chodí výpovědi od lidi. Aktuálně down skoro 5hodin!
cmgn kks a mi sme prudili na SWAN u nas na Slovenku ked mali vypadok cca 1 hod co zhochol udajne nejaky core switch. Ale sem tam maju problem v zmluvnych cislach a ked maju mat oficialnu odstavku nepride upozornenie....ale 7 vypadkov vole to sme mali mozno za celu dobu co bereme sluzby a aj to v roznych na sebe nezavislych lokalitach. To by som uz davno vypovedal....Telekom u nas taktiez vysoka kvalita sluzieb, ten mame 3 roky cca a vypadok 1x na 1hod 10min tiez nejaka velka porucha...ale pohoda.
je to rozne... my sme na telekome nemali poruchy a vypadky nejake zasadne vypadky dost dlho, v podstate asi niekolko rokov. a teraz za posledne asi 3 mesiace - 3 dni vypadkov kvoli prehryzenym patchcordom, asi 2 dni kvoli prekopanemu dialkovemu kablu, a tusim 3 celodenne odstavky kvoli planovanym pracam.
este dobre ze mame zalohy.
Tak já měl “štěstí”, výpadek jen 9 hodin a 28 minut. Ale kolega z toho bude mít pravděpodobně 24hodinový výpadek…
Tak já to mám taky naštěstí jako druhou linku.
Nerad bych se ale dožil toho, kdy někdo sekne kabel, ve kterém půjdou v souběhu obě linky...
Mě se to stalo u Cetinu dvě nezávislé linky, nebyli až tak nezávislé. Jedna záložní jen pro případ překopnutí někde na trase. Stejná cena jako hlavní linka. A co se nestalo.
A jaká byla kompenzace z jejich strany?