Hmm třeba lokalita by se sikla 🙂

o měsíc později

Máme problémy na všech okruhách do prahy od 6:45 nění nějaký CUT? NOC jako vždy mlčí 🙁

at zije centralizace, typicke. Ko kabel v Ostrave a internet nejde v Chebu........

zdeneksvarc změnil název na T-Mobile - výpadek 14.3.2022? .

okolo 9 hodiny to začal chodit

o 2 roky později

Nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to dám sem.

Nemáte dnes 4.11.2023 taky od cca 11:55hodin výpadek služeb od T-Mobile? Údajně něco v Praze...

Jaká lokalita? My chodíme

Střední Morava.

Brát cokoliv od O2/Cetin, TM nebo VF je proste sebevražda. Ve čtvrtek zas VF perlil. Za 11 měsíců krásný 7. výpadek nějakého okruhu….. a zase o tom nikdo nevěděl…. Nevěřím ze u Tčka to bude jiný. :-)

• gemb replied to this.

Podle mě to snad dělají schválně. Já to mám jen jako backup, ale být to jediná linka, tak už mi chodí výpovědi od lidi. Aktuálně down skoro 5hodin!

cmgn kks a mi sme prudili na SWAN u nas na Slovenku ked mali vypadok cca 1 hod co zhochol udajne nejaky core switch. Ale sem tam maju problem v zmluvnych cislach a ked maju mat oficialnu odstavku nepride upozornenie....ale 7 vypadkov vole to sme mali mozno za celu dobu co bereme sluzby a aj to v roznych na sebe nezavislych lokalitach. To by som uz davno vypovedal....Telekom u nas taktiez vysoka kvalita sluzieb, ten mame 3 roky cca a vypadok 1x na 1hod 10min tiez nejaka velka porucha...ale pohoda.

je to rozne... my sme na telekome nemali poruchy a vypadky nejake zasadne vypadky dost dlho, v podstate asi niekolko rokov. a teraz za posledne asi 3 mesiace - 3 dni vypadkov kvoli prehryzenym patchcordom, asi 2 dni kvoli prekopanemu dialkovemu kablu, a tusim 3 celodenne odstavky kvoli planovanym pracam.
    este dobre ze mame zalohy.

Tak já měl “štěstí”, výpadek jen 9 hodin a 28 minut. Ale kolega z toho bude mít pravděpodobně 24hodinový výpadek…

miract Tak to buď rád 🙂My měli měsíc nepoužitelnou tmcz linku od 19:00-22:00 pravidelně protože měli slabou páteř...
      Ale naštěstí to máme jako druhou linku takže nás to nějak neomezilo...

Tak já to mám taky naštěstí jako druhou linku.
      Nerad bych se ale dožil toho, kdy někdo sekne kabel, ve kterém půjdou v souběhu obě linky...

Mě se to stalo u Cetinu dvě nezávislé linky, nebyli až tak nezávislé. Jedna záložní jen pro případ překopnutí někde na trase. Stejná cena jako hlavní linka. A co se nestalo.

A jaká byla kompenzace z jejich strany?

📡 Telekomunikace.cz