kris zdravim, ano da se nastavit na vodafonu zeovna pred pul hodinou se mi to povedlo ale stravil jsem u toho pul dne😂 mozna to jde i jednodusi cestou ale me se to podarilo tak ze jsem mel aktivni internet na ZTE ze ktereho jsem sel kabelem do mikrotiku na kterem jsem rozjel ppp server s user a pass O2 O2 a do mikrotku sel smartbox cimz se castecne simulovala sit o2 a smartbox se pripojil k internetu stahl si aktualizaci a pustil me pres aplikaci k nastaveni wifi (jde se prihlsit googlem,facebookem nebo appleid neni potreba o2id), tu jsem nastavil ale pak uz zacal nadavat ze neni na siti O2 at pouziju pocitac tak jsem pres aplikaci vygeneroval jednorazove heslo a zbytek jsem dodelal na pocitaci. Pro fungovani na DSL pres vodafone je potreba mu zmenit v nastaveni WAN user a pass na “VF” “VF” (jediny vodafone vyzaduje presne takoveto udaje u ostatnich naprikld TMO muzete napsat klidne prdel prdel) a potom by se mel rozbehnout na dsl od vodafonu s tim ze vam ale nebude fungovat O2 SmartBox aplikace v mobilu. Snad pomohlo nekomu😂