Kdyz mas 400lidi tak to je pohoda to se da presvedcit at pouzivaji WEB. Postupem casu zjistis ze to tak nejde vsem neco narizovat. Ale sam bych do webove rozhrani nesel. Clovek si zvykne na IMAP a uz nechce jinak :) navic pohybovani v mailech sipkama, mazani deletem, rychlejší vyhledávání, kalendář, úkoly, nezávislost na prohlížeči.... TO jsou všechno výhody klienta a zrychluje to praci. Osobne pouzivam Thunderbird 3
nikoho ze zakazniku nepresvedcuju, proste to pouzivaj sami ...
nicmene, fakt se s vama nechci hosi dohadovat, ale vy nevite o cem pisete :-) klavesove ovladani, kalendar, ukoly, nezavislost na prohlizeci, nezavislost na pocitaci, provazanost s mobilem (android) naprosto luxusni hledani, zalozky, filtry, preposilani, integrovany prohlizec pdf, integrovany "excel" a "word", prosto 20gb na vsechno za 5 dolaru na rok. nevite o co prichazite. ale nechme toho. ja koncim s flamem, kazdemu vyhovuje neco jineho to je fakt a je treba to respektovat. myslim ze kazde reseni ma sve pro a proti ...
nechci ti kazit iluze, ale gmail absolutne nemuzes srovnavat s outlookem... mam vsechny firemni maily na gmailu a fakt to muzu posoudit co je lepsi a co ne...
ze zacatku sem si taky rikal ze bych chtel pouzivat jen gmail web interface, ale sem tak zmlsany outlookem ze to fakt nejde... proste mam 6mailovych schranek, mam je vsechny v jednom rozhrani - nemusim se do zadne prihlasovat, staci pustit outlook, navic tam mam i rss ctecku, napr. tohodle isp fora, vsechny zpravy /vcetne obsahu/ pekne naindexovane, takze hledani naprosto libove, pravidla a filtry o tech ani nemluvim, syncronizace s moji e52 funguje (synchronizuje to jak ovi suite tak i pres imap, podle toho jak je co kde zrovna pripojene).. navic pretahovani priloh drag and drop je k nezaplaceni a v outlooku 2010 integrace do windows aero taky uzasna vec...
jako ano, gmail ma spickove web rozhrani, ale v zadne pripade neni tak pohodlne jako outlook (s ostatnima mail klientama nemam zkusenosti)....
a ted muzu zase ja neco napsat :-) ale uz nebudu. uzivejme si kazdy svych udelatek a mejme se hezky.