pgb Vyšlo nové prezentační video od Ubnt. Jsem sám komu připadá, že jen stále dokola předělávají existující krabičky a vymýšlejí blbosti, místo aby byla slušná dostupnost hw? https://m.youtube.com/watch?v=pk1wyN2UX8M&feature=youtu.be
midnight_man klasika UBNT...za tie roky sme si zvykli 🙂 čo povedia ze dorobia..nidky nedorobia..ak produkt vydaju...uz k ziadnemu upgradu nepride....marketing o roky predbieha realitu..atd atd atd
theitman midnight_man mě by třeba zajímalo kam se poděly produkty typu CRM,UCRM, UNMS zrovna včera jsme hledal kam to pokročilo protože to mám nainstalované na ESXI a zjistil jsem, že potom neštěkne ani pes...
theitman Naecken ano a nic z toho nejde na nainstalovat na vlastní stroj jak to bylo dříve, jen si koupit předraženej přehřívající se křáp s mizerným výkonem.....
theitman kalda Hledal jsem to mezi soubory ke stažení a oni to mají jako online intalaci přímo ze stroje, díky za upozornění 😉
coolerman1 Aspoň robia komplet portfólio ako keď kúpiš od jedného anténu od druhého bod od tretieho záložný zdroj a od štvrtého router 😎😎 , ale mohli by prísť s niečím prevratným napr . 17ghz ubnt 😂😂😂
theitman coolerman1 a výsledkem je to, že na propojení zdroje na půdě a ap na střeše budeš potřebovat speciální předkonektorovaný napájecí kabel alespoň dle videa