syskous Co si myslíte o dlouhodobé nedostupnosti UBNT unifi? Jak řešíte? Čekám na dostupnost switchu a přijde mi to jako snad už nereálné se dostat do normálu. Čím je nedostupnost vlastně způsobena?
jcltm syskous Na ofiko eshopu se dá sehnat leccos, stačí sledovat 😉 Bylo to už horší, AP a switche teď celkem sehnat lze. Ale taky mě to štve, že se vše nedá koupit jednoduše v ČR.
syskous To je to :-) kdo má čas sledovat a hledat :-) Rád bych se dočkal kdy zajdu na i4wifi a proste objednam
jcltm viktornovotny Běžné Unifi switche teď celkem jde sehnat, ale záleží na modelu. ES-16-XG ani jeho Unifi verze už není celkem dlouho - pravděpodobně chybí nějaká specifická součástka. Některé další modely jsou na tom bohužel podobně. Na některé věci jsem čekal několik měsíců a nakonec dorazily, dokonce i do českých eshopů. Na několik věcí čekám stále...
gemb Dostupnost vsetkeho, nie len ubnt je problem. Mikrotiky su tiez biedne na tom, niektore veci na optiku detto. Kupujeme z polska gpon oltcka a nedostupne su vyse rok...jedine si nakupit vopred, inak to nejde.
svestka jeden US-48 tu mám, jen rozbalený, nepoužitý, můžu pustit. a pak mám 1x outdoor ac-mesh, taky nepoužitý