Tak já myslím že to je v režii Ceti n u, Takže jsem zjistil že na krátký linky to nedává, Bo tam to má jet po dvou drátu, na delší linky Jen při bondingu? A musí se zvýšit rychlost na 250.
Nejspíš jim to ukazuje pro každou jednu linku v aplikaci požadavky…
Pánové já se ptal hlavně na to jestli ta DSL část Terminátoru je nějaký speciálnější kvalitnější čip, než v běžným modemu na doma… (v35b = 35 MHz). Podařilo se mi to pro jednu linku, prý tam zvýší linku na 250 Mbit bez změny ceny a v pondělí donesou terminatora, tak jsem zvědav, Hlavně ujišťovali že žádná změna ceny ani slevy nic tak neberte to za tu cenu 0 - A dočasně budu muset nastavit VR300 tplinka za 300,- aby dělal vytáčení… Stejně mi to více jak 100 Mbit nepojede, to budu muset sehnat nějaký Gbit router a Wifi 6 jsem nechtěl, ale Wifi7 když už…
A to už by cenově nebolel AVM za 10.000 protože ostatní APčka stojí podobně ale bez takové podpory jako má asi jediný modem WiFi 7 triband https://en.fritz.com/products/fritzbox/fritzbox-5690-pro/
Pro vysvětlení situace: já mám zatím 17a (17MHz) padá to bo neumím snížit sync rychlost z nějakých 130 Mbit a šlo o to se rozhodnout to zrušit, / koupit nový modem / To pořešit nějak jinak… rušit to mi přišlo škoda protože to je prakticky za nula Kč resp 2 tyhle linky za celkem 300,- (tedy jedna vyjde na 150,- a jedna z nich teď 250,-)
Furt nevím co je v tom Terminátoru tak speciálního? Stínění? Lepší čip? No ale díky tomuto fóru se to konečně v pondělí dozvím A ještě vám vnutí dvojnásobnou rychlost :-/
Tam, kde je elektrika i telefon v zemi Tak přepětí od bouřky je mizivé… V podstatě jsem se s tím nikdy nesetkal, samozřejmě na vesnici kde jde část vzduchem tak je to problém…