Jodle Pokud technik nekecal tak oni nemůžou nasadit Terminátor - když tam rychlost 250 jde dát i bez něj.
To je za mě naprostá blbost... Všechny přípojky co mám jdou realizovat i bez něj. Je to politika O2. Předpokládám, že jsi mluvil s O2 "technikem", takže drží firemní politiku. Zpívá to, co mají napsáno ve zpěvníku.
Škoda, že se z tohoto vlákna stalo to, co se stalo 🥲. Vlastně nechápu proč se tedy tazatel ptal, když má svou vlastní pravdu. Ostatním diskutujícím přeji pevné nervy...
jcltm Zrovna u mě to zatím platí. Absolutně si nedělám iluze, že to tak bude do nekonečna. Ale zatím jsou ceny tarifů ostatních operátorů (a taky standartní O2) asi 2x takové. Je to dáno dost specifickou nabídkou, protože to pro ně tehdá byl velkej kšeft jak ulovit ovečky a prodat jim nemožné - z určitých důvodů muselo několik tisíc lidí opustit "firmení smlouvu" s jiným operátorem (rušily se zaměstnanecké benefity), takže O2 tenkrát vyrobilo nabídku pro všechny tyto lidi (ve spolupráci s onou firmou), která je skutečně relativně výhodná. Naštěstí tam jsou jenom telefony+data....jakmile se naskytne první rozumná alternativa, v tu ránu budu pryč... Jinak samozřejmě souhlasím, dokážou obyčejného člověka přesvědčit, že je pro něho velmi výhodné zakoupit maďarské forinty i když letíš do USA... Ruce pryč od toho společenstva, ale to tu na fóru padá pořád, žádná novinka