Zdravím pánove, nejsem žádný linuxový guru, ale už se s tím j*bu asi 2 dny, nevím jak dál a tak to zkusím tady. Pro správu sítě máme vlastní řešení, ale konkurence, kterou jsem koupil používá ISP admin 4.35 na nějaké starém Debianu 7 s jádrem 3.18.2, který potřebujeme ještě chvíli udržet na životě... Problém je v zálohování, které oni moc neřešili. My používáme Acronis a všechny virtuálky běžící na VmWare záluhujeme jako celé VM. Jejich ISPadmin ale běží v Proxmoxu a pro ten nemá Acronis Appliance... Jediná možnost je do VM instalovat Acronis agenta a ten pro instalaci potřebuje linux-headers. Tady právě nastává ten problém.
Standardně bych jej nainstaloval pomocí:
sudo apt-get install linux-headers-$(uname -r)
Toto selže, protože balík neexistuje, tak jsem zkusil kouknout na dostupné balíčky pomocí:
apt-cache search linux-headers
tady ale najdu jen linux-headers-2.6 až 3.2
Snažil jsem se různě hledat nějaký repozitář, kde bych našel linux-headers- 3.18.2 pro moje jádro, ale marně. Neumíte mi prosím poradit, jak se dopracovat k linux-headers pro mé jádro? Mám tam snad nějaké staré repozitáře, že nevidím v balíčkách novější verze? Jak říkám, nejsem žádný linuxový odborník a tak to možná pro někoho z Vás bude banalita.
Předem moc děkuji!