- Upraveno
coitus SSD nič nestavia..stavia Kinet v ktorom je SSD len majetkovo účastn
Klasický slovenský scenár
coitus SSD nič nestavia..stavia Kinet v ktorom je SSD len majetkovo účastn
Klasický slovenský scenár
do kinetu vstupili dvaja spolocnici so sse samozrejme aj energotelu v niektorych obciach maju zakaz pripajat s podnetom od starostov za nelegalnu stavbu
edusko predpokladam, ze ak uz nejaka vystavba presla tak sa tvarili rovnako ako ZSD u nas, ze je to rozsirenie energetickej siete a idu podla nejakeho energetickeho zakona, takze ani stavebko neriesia...potom ale doslo aj na toto, niekto (asi niektore obce) sa do toho obuli a uz sa riesia aj stavebka a dlhsie to trva...cele je to zamotany kruh...prava ruka nevie co lava. Vysledok je ten, ze z primitivnej optiky po stlpoch ktora sa da zbuchnut doslova za par dni sa stava praca na rok a viac. Za ten cas to rychlejsie spravi aj telekom do zeme a to je fakt velky vysmech
Tak ako to uznal súd na Východe v Seni...je len otázkou času kedy sa to stane aj tu . 1. Sú to všetko čierne stavby, za 2. SSD robí územka len tam kde sa im to hodi a ešte aj v nich klame a zavádza.. zatiaľ asi toľko
Mame sudne rozhodnutie? čislo? nejake info? dik
Máme .. Google optika sena čierna stavba.. a máte ho aj vy
. Prave podnikáme kroky s právnikmi, viac ale aktuálne neprezradím
ale to je staré.....však vyhláška dovoluje nadzemné stavby po novom...
našiel som len toto:
https://obcan.justice.sk/infosud/-/infosud/i-detail/rozhodnutie/2114bc80-b751-44cb-b908-bb2a29cd7c10%3A162311e8-c6ab-4f3f-8869-48ce728eed48
conet ISP sa sudi s VSD ....sud povedal že to nie je predmetom neodkladneho opatrenia...ostatok neriešil..takže aj tak houby...
nie je to na houby, ale ani to nie je uplne jednoduche a ciernobiele..
Kinet ma 10g port v sixe ale nevyužíva nič a zachvilu to pôjde
Kinet je len spravca zakaznici su sse
naše vyjadrenie k teme kinet&ssd
pardon za trochu rychly slovny prejav, ale pri slove kinet a distribucia sa mi naozaj dviha adrenalin
📡 Telekomunikace.cz